Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mestenes mester kommer nok en gang til Sørlandet!

Den 15. sesongen av NRK-suksessen «Mesternes mester» vil atter en gang bli spilt inn på Sørlandet, denne gangen på vakre Lindesnes og Farsund.

– Området byr på vill og vakker natur med store kontraster, fra kritthvite strender til grønne åser. Dette er spektakulære omgivelser som er midt i blinken for Mesternes mester, sier produsent Erik Hamre i en pressemelding.

Vi ønsker deltakerne velkommen til Sørlandet:

Anders Aukland (50), langrenn

Astrid Uhrenholdt Jacobsen (36), langrenn

Birgitte Lersbryggen (48), ishockey, fotball og innebandy

Camilla Gjersem (29), kunstløp

Ole Kristian Bryhn (34), skyttar

Marit Malm Frafjord (37), handball

Pål André Helland (33), fotball

Stian Sivertzen (34), snowboard

Terje Håkonsen (48), snowboard

Tiril Eckhoff (33), skiskyting

(Kilde: https://www.nrk.no/kultur/dette-er-deltakarane-i-_mesternes-mester_-2024-1.16426376)

 

 

Aksel Lund Svindal fortsetter som programleder

Aksel Lund Svindal fortsetter som programleder i neste sesong:

– Jeg er skikkelig spent på å bli bedre kjent med Lindesnes og Farsund. Dette er et område jeg ikke har vært mye i tidligere, så jeg er veldig nysgjerrig på naturen som møter oss. Bildene fra produksjonsselskapets research ser helt fantastiske ut, så jeg har store forventninger, sier Aksel Lund Svindal  i en pressemelding.

kamerainnspilling

Aksel Lund Svindal under innspilling. Foto: Heidi Marie Gøperød, Nordisk Banijay/NRK

Spektakulære omgivelser på Norges sydspiss

Destinasjonene Farsund og Lindesnes byr på vakker og spektakulær natur. Du kan for eksempel sykle mellom de to destinasjonene. Er du glad i sykling kan vi anbefale den vakre sykkelruten Vita Velo i Farsund og Lista. Lindesnes har også mange vakre sykkelturer, som for eksempel ut til Skjernøy, langs den gamle veien på vestsiden av Mandalselva til Øyslebø, eller en tur til kystfortet på Landehobde

Vandring er også vakkert i dette landskapet. Den spektakulære Kyststien Lista snor seg gjennom et av Sørlandets vakreste og mest kontrastfylte kystlandskap og bergtar turgåere fra begynnelse til slutt, det er dermed ikke uten grunn at Farsund blir referert som Norges lyskyst. Naturen kan også knyttes opp mot en rekke aktiviteter, det finnes et spenn av tilbud å utforske på våre fantastiske Sørlandsperler Lindesnes og Farsund; fra fugletitting og ringmerking på Lista fyr, til action og adrenalin med ulike vannsporter som rafting, kajakkpadling, RIB-turer, SUP, kite, windsurf og bølgesurf. Dette er virkelig et paradis for å leke seg i elementene og det finnes utleie, guider og kursing for de fleste vannsportene. Med umiddelbar tilgang på kysten og fjorder finnes også gode fiskemuligheter, båtturer og til og med seilaser som det er mulig å ta del i som mannskapet om bord. Ut på havet kan du oppleve enda mer av den flotte skjærgården, dyre og fuglelivet, idyllisk sørlandsbebyggelse og få et glimt av historiske innblikk fra kaper-tiden som involverer sjørøvere og pirater.

Følg med videre for å se hvor Mesternes Mester velger å legge sine konkurransegrener rundt Lindesnes og Farsund, blir det fjord, fjell, skog, strand eller på vann?! Eller hva med våre to flotte fyrlykter Lindesnes og Lista fyr? Her på siden vil vi oppdatere deg underveis for årets spennende sesong.

Les mer om opplevelser i Lindesnes, Farsund og Lista

Lindesnes Fyr

Selve fyrtårnet er åpent for publikum og er utpekt som nasjonalt…

Lista Fyr

Det 34 meter høye steintårnet ble for første gang tent 10…

Join in & follow Sørlandet on Instagram