Meld deg på vårt nyhetsbrev

Shopping i Mandal og Lindesnes

Mandal og Lindesnes tilbyr en rekke shoppingmuligheter for besøkende som ønsker å ta med seg noe spesielt hjem eller bare nyte en hyggelig handletur.

I Mandal og Lindesnes finner du flere sjarmerende butikker og lokale håndverksbutikker. Her kan du finne unike gjenstander som er laget av lokale kunstnere og håndverkere. Du kan kjøpe vakre keramikkprodukter, tekstiler, smykker og kunstverk som er inspirert av den vakre naturen og kulturen i området. I tillegg finner du også flere butikker i "gågada" eller i og omkring Alti senteret, som tilbyr klær, sko, interiør og andre dagligvarer. Det finnes også flere butikker som tilbyr klær, utstyr og tilbehør for friluftsliv og aktiviteter i naturen.

I tillegg til lokale butikker, arrangeres det også flere markeder og messer i Mandal og Lindesnes gjennom året. Her kan du oppleve en livlig atmosfære og kjøpe alt fra håndverk og matvarer til antikviteter og vintageklær. Dette er flotte muligheter til å finne unike gjenstander og oppleve den lokale kulturen på nært hold.

Uansett om du er ute etter å kjøpe lokale produkter, unike gjenstander eller bare ønsker å nyte en hyggelig handletur, vil Mandal og Lindesnes kunne tilby deg et bredt utvalg av shoppingmuligheter.

Anbefalt på handletur i Mandal og Lindesnes

ALTI Mandal

Alti Mandal ligger i hjertet av Mandal. Med deres 45 butikker er de det…

Ta en matbit her

Kastellet

Her finner du spennende lunsj og tapasretter, gode viner og stor kaffemeny. Det bakes…

Marna Café

Marna Cafè ligger sentralt plassert på brygga i Mandal. Restauranten har…

Join in & follow Mandal og Lindesnes on Instagram

Les mer om hva du kan gjøre i Mandal og Lindesnes

Jul i gågata .
Photo:
Jul i gågata .
Photo: