Meld deg på vårt nyhetsbrev

Rød reiserute:

Aktiv ferie på Sørlandet

Via Ferrata straumsfjellet .
Photo: Helle Camping
Via Ferrata straumsfjellet .
Photo: Helle Camping

Sørlandet har et rikt aktivitetstilbud året rundt. Dette er reiseruten for deg som liker å kjenne adrenalinet bruse!

TVEDESTRAND–ARENDAL–EVJE– BJELLAND–KVINESDAL–LISTA–SIRDAL 

kart

1. TVEDESTRAND-ARENDAL

Start i Lyngør ved Tvedestrand hvor Kote Null holder til. Her har man mange muligheter til å utforske skjærgården både over og under havoverflaten! Ta turen videre til idylliske Tromøya ved Arendal og besøk Trollpark Hove, som tilbyr et bredt spekter av aktiviteter.

2. ARENDAL-EVJE

Herfra går turen videre til Evje og Troll Aktiv, som tilbyr aktiviteter som rafting, klatrepark, fjellklatring, zipline, sykkelpark, SUP og mye mer.

3. EVJE-BJELLAND

Dra derfra til Bjelland og Adventure Norway som tilbyr aktiviteter som rafting, klatring, rappellering, paintball, bushcraft, elgsafari, kanoutleie, zipline, kayakk-kurs. Disse aktivitetene passer for alle nivåer og er ideelle familieaktiviteter.

4. BJELLAND-KVINESDAL

Derfra drar man til Kvinesdal, hvor man kan overnatte på idylliske Utsikten Hotell Kvinesdal. Dette er et perfekt utgangspunkt for aktiviteter som klatring, golf, og vandreturer.

4. KVINESDAL-LISTA-SIRDAL

Ta turen videre til Listastrendene som innbyr til surfing på bølgene. Deretter kan turen gå videre til fjellbygda Sirdal, hvor aktiviteter som hundekjøring og mountain cart står i kø.