Meld deg på vårt nyhetsbrev

Kontakt Visit Sørlandet

dame i hvit skjorte

Hege Julianne Nevestad Daglig leder

Daglig leder på Visit Sørlandet

dame i hvit t-skorte

Maria Barstad Salgssjef Møtebyen Kristiansand

Maria har vært med på oppbyggingen av Kristiansand som sentral møteby i Norge siden oppstarten av Møtebyen Kristiansand i 2019.

dame i hvit t-skjorte

Bodil Sandøy Tveitan Kompetanse og utvikling

Bodil jobber med partnerne i klynga i forhold til å hjelpe de å utvikle sin kompetanse generelt og innen digital markedsføring og teknologi spesielt. Dette gjøres både gjennom innovasjonsprosjekter, konferanser, kurs, workshops, opplæringsressurser på nett og en-til-en rådgivning. Bodil har også hovedansvaret for Vinterkonferansen og reiselivsprogrammet på Techpoint.

dame i hvit t-skjorte

Mona Konuralp Strategisk ansvarlig marked/prosjektleder bærekraft

Strategisk med produkt- og markedsutvikling for Visit Sørlandet. Prosjektleder for sertifisering av Kristiansand og Arendal som bærekraftige reisemål

dame i hvit t-skjorte

Kari Anne Røysland Webredaktør og kommunikasjonsansvarlig B2C

Kari Anne startet i Visit Sørlandet 1.februar 2022 og har hovedansvaret for webportalen visitsorlandet.com, produktdatabasen, nyhetsbrev og infomailen.

dame i hvit t-skjorte

Frida Neverdal Innholdsprodusent

Frida startet i Visit Sørlandet i januar 2022 og skal ha hovedansvaret for våre sosiale medier-kanaler og løfte fram alle de gode historiene om og fra Sørlandet året gjennom.

dame i hvit t-skjorte

Ida Grødum Partneransvarlig

Ida har ansvar for oppfølging av eksisterende partnere, rekruttering av nye og er hovedkontaktperson for klynga. Ida reiser rundt på partnerbesøk, arrangerer nettverkssamlinger og er med å synliggjøre Visit Sørlandet og aktiviteter vi gjør i våre bransjekanaler. Hennes ansvar er å sørge for at partnere blir sett og at de lykkes med sitt arbeid og bidrar der det trengs.

mann i hvit t-skjorte

Sohail Rhamin Ansvarlig sosiale medier

Sohail har ansvaret for å koordinere våre sosiale medier-kanaler. Det innebærer å opprettholde, vedlikeholde, planlegge og produsere innhold til Visit Sørlandet- og Visit Kristiansands sosiale medier. Hovedfokus er å sikre at Sørlandet blir godt synlig på de ulike plattformene, slik at vi styrker Sørlandets posisjon som en ledende feriedestinasjon i Norge.

Join in & follow Sørlandet on Instagram