Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Sunset in Lillesand
Lillesand harbor in sunset.
Photo: Fake Viking Media
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Besøk sørlandsperlen Lillesand

Opplev det beste av den sørlandske skjærgården i Lillesand og langs Blindleia. Kos deg med urbant landsbyliv mellom idylliske hvite trehus. Lillesand sentrum har koselige butikker, restauranter, barer, museer og kunstgallerier.

Opplev skjærgårdsperlen Blindleia

En båttur gjennom Blindleia er en vakker sjøreise mellom hundrevis av øyer og holmer, med masse hytter og nydelige gamle uthavner som Gamle Hellesund og Brekkestø på Justøya.

Verdens høyeste frittstående klatretårn står i Lillesand

Overnatting i Lillesand

På Lillesand Hotel Norge fra 1873 kan du sove godt i en vakker bygning med historisk sus. Knut Hamsun var en berømt gjest i sin tid. Hvis du heller vil campe, med telt, bobil eller campingvogn, vil du trives på Tingsaker familiecamping eller på Skottevik Feriesenter i Høvåg, som ligger litt utenfor byen.

Historiske bygninger og skikkelig Sørlandsstemning

Lillesand er en av de klassiske, hvite byene som mange forbinder med Sørlandet, og i sentrum av Lillesand finner du også mange flotte og historiske bygninger å utforske.

Hva skjer i Lillesand

Konserter og arrangementer i Lillesand.

Opplevelser i nærheten av Lillesand

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen