Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Spring flowers and Kristiansand fortress
Kristiansand Fortress.
Photo: Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Bypåske i Barnas By Kristiansand

Påske er tid for familiehygge og koselige aktiviteter. Ta familien med til Kristiansand i påska og besøk Dyreparken eller pakk sekken med appelsin og kvikklunsj og oppdag de flotte turområdene i og rundt byen.

Hva skjer for barna i Kristiansand

Se oversikt over alle arrangementer i event kalenderen for Kristiansand.

Påsketilbud i Kristiansand

Påskeferie i Dyreparken

I påska åpner sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her kommer du tett innpå sjørøvere hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser.

Kampanje

Bypåske i Kristiansand

Opplev Kristiansand i Påskeferien. Bo midt i byen og på stranda. Vegg i vegg med Aquarama badeland og 12 minutter fra Dyreparken. Book på scandichotels.no for ekstra godt tilbud.

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet er et stort familiehotell i gangavstand til både Kristiansand Dyrepark og ett av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret. Hyppige bussforbindelser til Kristiansand sentrum.

Ut på tur!

Kristiansand er heldig som har friluftsområdene Odderøya, Baneheia og Jegersberg. Se en oversikt over oppdagelsesturer i båt, på sykkel eller til fots.

Utstilling på Sørlandets kunstmuseum

Sørlandets Kunstmuseum (SKMU) ligger midt i Kristiansand sentrum og viser sin faste samling som omfatter norsk kunst fra 1800 og frem til idag, samt skiftende utstillinger av kunsthåndverk og billedkunst. Museet holder åpent i påsken (inkludert mandag 29.mars) kl. 11- 17 hver dag. Stengt mandag 2. påskedag.

Dyreparken er åpen hele året

I Dyreparken opplever du dyr fra alle verdenshjørner, Hakkebakkeskogen, KuToppen, Kaptein Sabeltanns Verden og Kardemomme by.

Ut på tur i Kristiansand

Aktiviteter og attraksjoner i påskeferien

I Dyreparken er det moro hele året, men i påska åpner Sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her blir det sjørøverfest hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser. I tillegg har Dyreparken har et utvidet aktivitetstilbud.

Hvis du digger bading kan du også ta en tur i Aquarama, Kristiansands badeland ved Bystranda i Kristiansand.

I påsken har også museene i Kristiansand åpent. Besøk Barnas Kunstmuseum og la barna få utfolde sin kreative side i kunstverkstedet på Sørlandets Kunstmuseum. Du kan også besøke Vest-Agder Museene, som har flere avdelinger i Kristiansand. 

Klatreparken Høyt & Lavt åpner til påske, og hvis det regner kan du klatre innendørs på Sørlandet Klatresenter på Odderøya.

Opplevelser for voksne i Kristiansand

Se gode påsketilbud på overnatting

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen