Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Spring flowers and Kristiansand fortress
Kristiansand Fortress.
Photo: Elisabeth Høibo, Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Bypåske i Barnas By Kristiansand

Påska er tid for familiehygge og koselige aktiviteter. Ta familien med til Kristiansand i påska og boltre dere med besøk i Dyreparken, turer i Badelandet og Aquarama, restaurantbesøk og hyggelige aktiviteter. 

Dyreparken er åpen hele året

I Dyreparken opplever du dyr fra alle verdenshjørner, Hakkebakkeskogen, KuToppen, Kaptein Sabeltanns Verden og Kardemomme by. Dyreparken er spredt over et 600 mål stort utendørsområde og har gode rutiner rundt smittevern. Les mer.

Aktiviteter og attraksjoner i påskeferien

I Dyreparken er det moro hele året, men i påska åpner Sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her blir det sjørøverfest (med sjørøvergaranti) hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser. I tillegg åpner Badelandet (innendørs) i palmehelgen og Dyreparken har et utvidet aktivitetstilbud gjennom hele påskeferien.

Hvis du digger bading kan du også ta en tur i Aquarama, Kristiansands badeland ved Bystranda i Kristiansand.

I påsken har også museene i Kristiansand åpent. Besøk Barnas Kunstmuseum og la barna få utfolde sin kreative side i kunstverkstedet. Inspirasjonen hentes i vårens kunstutstillinger på Sørlandets Kunstmuseum. Du kan også besøke Vest-Agder Museene, som har flere avdelinger i Kristiansand. 

Klatreparken Høyt & Lavt har to avdelinger i Kristiansand som også åpner til påske.

Hva skjer i påskeferien for barna i Kristiansand

Se oversikt over alle arrangementer i event kalenderen for Kristiansand.

Påsketilbud i Kristiansand

Bypåske i Kristiansand

Klar for en bypåske? Bo på Scandic Kristiansand Bystranda midt i Kristiansand og få med deg alt: De ligger vegg i vegg med Aquarama badeland og 15 minutter fra Dyreparken.

Kampanje

Påskeferie i Dyreparken

I påska åpner sjørøverhotellet Abra Havn for sesongen. Her kommer du tett innpå sjørøvere hver eneste dag og du kan bo i sjørøverkåker i mange ulike størrelser. I tillegg åpner Badelandet (innendørs) og Dyreparken har et utvidet aktivitetstilbud.

Kampanje

Dyrisk påskeferie på Dyreparken Hotell

Alle dovendyr kan nå sjekke inn på Dyreparken Hotell i påskeferien. Dyrisk påskeferie-pakke inneholder: overnatting, nydelig frokostbuffet og inngangsbilletter til Dyreparken og Badelandet.

Scandic Sørlandet

Scandic Sørlandet er et stort familiehotell i gangavstand til både Kristiansand Dyrepark og ett av Norges største kjøpesentre, Sørlandssenteret. Hyppige bussforbindelser til Kristiansand sentrum.

Familieverksted i påskeferien på SKMU

Hos SKMU - Sørlandets kunstmuseum i Kristiansand - blir det familieverksted i påskeferien. Male med akrylmaling på kryssfiner, inspirert av Tom Lids fargerike bilder i utstillingen SAVN som du også kan besøke.

Kampanje

Påske i tretoppene

Bytt ut skiutstyret med klatreutstyr. Klatreparken Høyt & Lavt i Kristiansand åpner for sesongen 9 april. Kast deg ut i kule Zip-lines og bytt  
slalomhjelmen med klatrehjelmen. Kvikklunsjen tar du i solsteika på bakken.

Flere opplevelser i Kristiansand

Se gode påsketilbud på overnatting

Your Recently Viewed Pages