Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Grimstad Turistkontor ligger vakkert plassert i biblioteket ved havna. Utenfor bygget kan du kose deg i Byhaven - Grimstads flotte nye park - med plen, parkourbane, benker, brygge og Bokkafèen. På turistkontoret kan du få tips og råd til din ferie i regionen. Vi har god oversikt over det som finnes i byen, hva som skjer, og hvor du kan få en god opplevelse.

På turistkontoret i Grimstad kan du leie båt og sykkel, kjøpe billetter til båtturer og guidet turer i området. I tillegg finner du informasjonsmateriell om Grimstad, Sørlandet og resten av landet, samt kart, bøker og postkort.

Vi hjelper deg gjerne med å booke båtturer med Skonnerten Solrik, byvandringer og omvisninger på museene i Grimstad, fisketur med Sørlandet fiskeguiding og fuglekikking i Raet nasjonalpark. Vi har også mange andre opplegg med guide som kan tilbys på forespørsel. 

Turistkontoret har besøksadresse Jernbanebrygga 1, 4876 Grimstad. 

Telefonnummer er  +47 37 25 01 68.

Send gjerne en mail: turistkontoret@grimstad.kommune.no  

Åpningstider: 
Turistkontoret holder julestengt fra 19.12 til og med 03.01.2021. Vi ønsker alle våre gjester en god jul og et riktig godt nytt år! 
20. juni - 20. august

Man-fre 09.00-17.00

Lør-søn 10.00-16.00

Ellers i året:

man-fre 10.00-16.00

lør-søn STENGT.

Les mer 

Your Recently Viewed Pages