Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Familie på handletur i Grimstads gågater
Handletur i Grimstads gater og smug.
Photo: Tonje Jakobsen
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Shopping i trange gader og smau

Grimstad er en moderne sørlandsperle med sjarm og sjel. I gågata ligger tradisjonelle, hvite sørlandshus som perler på en snor, omringet av koselige torv og smau. Her finner du flotte butikker med det siste av hva du måtte ønske innen klær og tilbehør, design, briller, smykker, interiør og møbler. De som jobber her er engasjerte, kunnskapsrike og gleder seg til å hjelpe deg. Spisestedene våre er noe av det beste Sørlandet har å by på, med et rikt utvalg av lokale råvarer.  

Littanna
Med hjertet i norsk kystkultur, lokaldesign og med fokus på bærekraft. Her finner du unike produkter med sørlandsk preg. " Dekkje så lurt å gå baglengs på brygga" . 

Amica 
Amica er en klassisk motebutikk med gode merker som Esprit, Samsøe og Samsøe, Lee, Wrangler, Søs Jensen, Inwear Swea og Minus. Amica har hyggelig og imøtekommende betjening som tar deg godt i mot. 

Gullsmed Unni Storm-Johannsen 
Gullsmed Unni Storm-Johannsen er et av Grimstads smykkegalleri og gullsmedverksted. Her finner du god design, godt håndtverk etter gamle tradisjoner, kvalitet og unike smykker. 

Riips - litt gøyere
Riips har alt du måtte ønske deg av artig interiør, fra sofaer og bord til rammer og lamper. Er du på jakt etter interiør litt utenom det vanlige er dette stedet å besøke. Innhaveren kan også foreslå løsninger for deg og ditt hus, og hjelper deg fra idé til ferdigstylet hus. 

Meretes Atelier Lysthuset
Meretes Atelier i Lysthuset er en fargerik butikk med godt utvalg i stoffer, sytilbehør, symaskiner og interiør. Her finner du også fine klær og et av landets beste utvalg i serviser og tekstiler fra danske Green Gate.

 

Cycling in the pedestrian zone, Grimstad

shopping at Kenza, Grimstad

Shopping at Riips, Grimstad

Achilles
Hos Achilles sys det sko og sandaler på gode, gamle maskiner og kunder som stopper innom for å bestille nye sko og ta en hyggelig prat blir gjerne servert en god kopp te. På Achilles syr de fotformsko etter mål, og skulle du ønske deg andre lærvarer, som belter og vesker, får du disse også sydd slik du ønsker. 

Veslas 
Veslas er undertøysbutikken som trekker til seg kvinner fra hele Sørlandet. Her finner du et undertøy for alle årstider i et godt utvalg av størrelser og fasonger i en butikk med hyggelig og kunnskapsrik betjening. 

Oddensenteret 
På bryggekanten ligger Oddensenteret, et sjarmerende kjøpesenter med godt utvalg i kjedebutikker. Du finner blant annet Cubus, Sport1, Floriss, Brilleland, Elite Foto, Gullfunn, Sunnkost og Vitus apotek. Ved inngangen står den lokale bonden og selger frukt og grønnsaker hele året. Det er også flere steder å sette seg ned for en matbit, blant annet Bergshaven Bakeri, Odden spiseri og Picasso Kaffebar.

Åpningstider
For oppdaterte åpningstider kan du sjekke ut den enkelte butikks nettside, eller gå inn på Grimstad min by sine nettsider. Odden senteret har egne åpningstider, og de finner du på senterets egen nettside. 

Parkering
På nettsidene til Grimstad kommune finner du nærmere informasjon om parkering i Grimstad. 

 

Fra nisjebutikker til kjøpesenter - Grimstad har alt du trenger