Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Grimstad flyfoto
Grimstad flyfoto.
Photo: Johnny Foss
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ferie i Grimstad - småbyliv og aktive dager

Grimstad sjarmerer mange med sine hvite hus, trange gater og smug. I sentrum finner du koselige nisjebutikker og spisesteder med noe for enhver smak. Gjennom hele året er det varierte aktiviteter og et levende kulturliv for store og små. Naturopplevelsene er lett tilgjengelig, og i vår deilige skjærgård er de aller fleste holmer og øyer tilgjengelig for alle.
 Nyt gode dager i Grimstad, hele året. 

Ekte, nære naturopplevelser

Fra sjø til innlandsvann, sykkelløyper og idylliske turområder. I Grimstad er mulighetene mange for en aktiv ferie. Bli med M/S Østerøy på guidet tur i Raet Nasjonalpark, eller ta en tur med Grimstads egen seilskute, Skonnerten Solrik. På turistkontoret kan du leie sykler, og få mange gode tips til sykkelturer i området. Det er et unikt mangfold av turområder, både ved sjøen og i innlandet.

Opplev kulturbyen Grimstad

Grimstad har vært arena for to viktige bidrag til verdenslitteraturen, og begge forfatterne er levende til stede i byen den dag i dag. Den ene er skuespillforfatter Henrik Ibsen, og den andre er nobelprisvinnende romanforfatter Knut Hamsun. Grimstad har et levende kulturliv, spennende atelier og flere nisjebutikker med eget verksted i sentrum. 

Se video

Sommer i Grimstad

Sommer i Grimstad

Filmspel #Henrik

Skann koden - følg historien

Les mer

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen