Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Grimstad flyfoto
Grimstad flyfoto.
Photo: Johnny Foss
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ferie i Grimstad - småbyliv og aktive dager

Grimstad sjarmerer mange med sine hvite hus, trange gater og smug. I sentrum finner du koselige nisjebutikker og spisesteder med noe for enhver smak. Gjennom hele året er det varierte aktiviteter og en mengde arrangementer for store og små. Nyd gode dager på stranda, på sykkelen, på museum eller i båden. Kanskje biter sjørreten også? 

Julestemning i Grimstad

Når nettene blir lange og kulda setter inn, da pynter Grimstad byen sin, og du er velkommen inn!

I Grimstad finner du alt du trenger til julehandelen. Butikkene har utvidete åpningstider og på utvalgte dager åpent også på kveldstid.  Blant hvite hus og trange smug finner du garantert julestemningen og roen til å kose deg med julehandelen. På Oddensenteret som ligger ved havna finner du et godt utvalg i kjedebutikker og kan gå tørrskodd om været ikke spiller på lag.

Gode julesmaker på byens spisesteder

Ta en pause, sett deg ned på en av byens koselige kafeer med en god kopp kakao eller kaffe. På byens bakerier får du julebakst i alle varianter, men den mest sørlandske er kagemannen (kakemann). På restaurantene får du både ribbe, pinnekjøtt og lutefisk servert i julepyntede omgivelser. Apotekergaarden byr på lokalbrygget øl og god stemning.

Opplev Grimstad

Planlegg ferien din

Your Recently Viewed Pages