Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Jul i Grimstad
Julestemning i Grimstad.
Photo: Kristine Dreessen Johansen, Grimstad Turistkontor
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Ferie i Grimstad - småbyliv og aktive dager

Grimstad sjarmerer mange med sine hvite hus, trange gater og smug. I sentrum finner du koselige nisjebutikker og spisesteder med noe for enhver smak. Gjennom hele året er det varierte aktiviteter og et levende kulturliv for store og små. Nyt gode dager i Grimstad, hele året. 

Ekte, nære naturopplevelser

Fra sjø til innlandsvann, sykkelløyper og idylliske turområder. I Grimstad er mulighetene mange for en aktiv ferie. Bli med M/S Østerøy på guidet tur i Raet Nasjonalpark, eller ta en tur med Grimstads egen seilskute, Skonnerten Solrik. På turistkontoret kan du leie sykler, og få mange gode tips til sykkelturer i området. Det er et unikt mangfold av turområder, både ved sjøen og i innlandet.

Opplev kulturbyen Grimstad

Grimstad har vært arena for to viktige bidrag til verdenslitteraturen, og begge forfatterne er levende til stede i byen den dag i dag. Den ene er skuespillforfatter Henrik Ibsen, og den andre er nobelprisvinnende romanforfatter Knut Hamsun. Grimstad har et levende kulturliv, spennende atelier og flere nisjebutikker med eget verksted i sentrum. 

Se video

Sommer i Grimstad

Sommer i Grimstad

Filmspel #Henrik

Skann koden - følg historien

Les mer

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen