Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Grimstad flyfoto
Grimstad flyfoto.
Photo: Johnny Foss
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Velkommen til Grimstad

Bli sjarmert av hvite trehus, trange gater og koselige smug. I Grimstad finner du både små nisjebutikker og større butikker med kjente merkevarer. Byen har en drøss med koselige kafeer. Spisestedene tilbyr nydelig mat av lokale råvarer, og prisvinnende drikke. Gjennom hele året har Grimstad et levende kulturliv for store og små.
Vakre naturopplevelser får du også. Både på land og i vår vakre og lett tilgjengelige skjærgård. Alt ligger til rette for å nyte gode dager i Grimstad, hele året. 

Nære naturopplevelser

I Grimstad er det enkelt å oppleve den vakre naturen, enten du foretrekker innlandet eller vår fantastiske skjærgård. Bli med på guidet tur i Raet Nasjonalpark, eller på seiltur med Grimstads egen seilskute, Skonnerten Solrik. Det er et unikt mangfold av turområder, og vil du prøve deg på en av de mange sykkelrutene kan du leie sykkel på turistkontoret. 

Levende kulturliv i Dikternes by

Visste du at både Henrik Ibsen og Knut Hamsun bodde flere år i Grimstad? Året rundt er det opplevelser knyttet til disse verdenskjente forfatterne i vår fine by. 

Se video

Filmspel #Henrik

Skann koden - følg historien

Sommer i Grimstad

Sommer i Grimstad

Les mer

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen