Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Maritim Fjordhotel i Flekkefjord
Maritim Fjordhotel i Flekkefjord.
Photo: Maritim Fjordhotel
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade
Maritim Fjordhotel i Flekkefjord har fullrenovert hele hotellet og restauranten sommeren 2020. 

Maritim Fjordhotel har lagt vekt på komfort og tidløshet når de har innredet og bygget om rom, restaurant, bar og resepsjon. Det er valgt kvalitetsmøbler av dansk design, senger fra Jensen Continental og i første etasje blir det helt nytt konsept i både bar og restaurant.

Det er arkitektene Alma Eik i Kristiansand som står bak designet.

- Vi skal fokuserer mye mer på vår fantastiske beliggenhet rett i kanten av elven. I baren har vi satt inn nye vinduer som går helt ned til gulvet, så man kan sitte med vinen i hånden og nesten føle man har beina i vannkanten.

Resepsjonen på Maritim Fjordhotel i Flekkefjord
Resepsjonen på Maritim Fjordhotel i Flekkefjord.
Photo: Maritim Fjordhotel

Resepsjonen på Maritim Fjordhotel

Elva Bistro

Elva Bistro ligger rett ved elva og og har en flott utendørsservering. De legger vekt på sesongens lokale råvarer. Her finner du blant annet Lisbeths hellekaker, fersk fisk fra fiskemottaket på Hidra, Bekkereinanskinke og piggvar fra Kvinesdal. Bistroen har åpent hver dag, med lunsj på dagtid og ala carte på kvelden.

Og de har også egen barnemeny med gode og sunne retter for de minste.

Elva Bistro hos Maritim Fjordhotel i Flekkefjord
Elva Bistro hos Maritim Fjordhotel i Flekkefjord.
Photo: Maritim Fjordhotel

Elva Bistro hos Maritim Fjordhotel

Uteserveringen Elva Bistro Maritim Fjordhotel Flekkefjord
Uteserveringen Elva Bistro Maritim Fjordhotel Flekkefjord.
Photo: Maritim Fjordhotel

Uteserveringen Elva Bistro

Om Maritim Fjordhotel

Maritim Fjordhotel i Flekkefjord tilbyr 46 hotellrom, moderne konferanserom, flotte selskapslokaler samt en lounge og bistro med kanskje Flekkefjords beste beliggenhet. Fra hotellet er det gå-avstand til byens nisjebutikker og koselige gågater.

Book overnatting: maritimfjordhotel.no.

Moro for barna i Flekkefjord

I tillegg til at hotellet har diverse spill for utleie så leverer Flekkefjord mange flotte opplevelser for barnefamilier. Skinnesykling på Flekkefjordbanen er en av de mest populære opplevelsene på Sørlandet, jettegrytene ved Brufjell et av de mest fotograferte stedene og øye Hidra… denne uthavnsperlen må du bare oppleve!

Også de voksne koser seg i Flekkefjord

Til å være en liten by er det ganske urbant i Flekkefjord. Flekkefjord var en av de første sørlandsbyene som omfavnet gatekunsten. Når du gå gjennom de smale smugene i Hollenderbyen dukker det plutselig opp flotte gatekunstverk. Gøy med oppdagelsesferd i Flekkefjord!

Flekkefjord skiller seg også ut ved at det finnes mange små nisjebutikker – her finner både far og mor garantert noen skatter.

Les mer om Flekkefjord

Tilbake til toppen

Your Recently Viewed Pages