Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Surfing på Lista strendene
Surfing på Lista.
Photo: Visit Sørlandet
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Opplev surfing langs Listas strender

På Lista finner du ideelle forhold for alle typer surfing. Ivrige surfere strømmer til Lista året rundt, på jakt etter den perfekte bølgen.

Farsunds kystlinje er kjent for de flotte surfeforholdene, spesielt langs strendene på Lista. Det er bare to timer å kjøre fra både Kristiansand og Stavanger, så hvis du bor eller er på ferie på Sørlandet er det enkelt å ta en dagstur for å boltre deg i bølgene som kommer inn fra Nordsjøen.

Deler av Listastrendene er fugle- og plantefredningsområder, så husk å respektere vernereglene.

Aktivitetsbedrifter på Lista:

Her finner du en oversikt over flotte steder der du kan surfe på Lista:

Huseby

Langgrunn, skjermet bukt som fungerer på de fleste vindretninger. Både for brettseiling og kiting. Dette er stedet for nybegynnere og dem som ønsker en fin dag på stranden i idylliske omgivelser.

Haviksanden, Kviljo og Nesheim

Mens det på Haviksanden kan være bølger som er fine for å lære seg surfing, så har Kviljo og Nesheim flatt vann som kiterne og brettseilere elsker. Deler av Haviksanden og Kviljosanden er fuglefredningsområde, så hold avstand til Kviljoodden midt imellom.

Bispen

Innenfor moloen på Borhaug har alltid flatt vann. Her er også vinden som regel sterkere og mer stabil. Perfekt for brettseiling og kiting! Her er det også kort vei til både is og restaurant, så kom sulten.

Pisserenna

Norges mest kjente spot for bølgeseiling. Pisserenna ligger ikke langt fra Lista Fyr. Dette er stedet for surfere med mer erfaring. Sterk vind, store bølger og store steiner i moloen gjør det hele ekstra spennende. Kom og se - og opplev surfing på sitt aller beste.

For mer informasjon, sjekk ut spotguiden som er utarbeidet av Lista Bølgerytterforening.

Lista-området byr også på aktiviteter for hele familien, i tillegg til overnatting. Kart over området og de beste stedene å surfe får du på turistkontoret i Farsund.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen