Meld deg på vårt nyhetsbrev

Meet the locals

Per Tore Bjerge .
Photo:
Per Tore Bjerge .
Photo:

"I Kvinesdal har man alltid hatt en kultur for å heie hverandre frem og spille hverandre gode. Mange av innbyggere utvandret til USA, noe som krevde både mot og stå-på vilje. Jeg tror det har gitt oss en holdning om at vi kan klare det meste bare man går inn for det. Her er det lov å prøve og feile. Det er nok derfor vi har et så spennende og variert kulturtilbud i dag"

Per Tore Bjerge

Luxus .
Photo: Luxus Leverpostei
Luxus .
Photo: Luxus Leverpostei

"I Kvinesdal er vi opptatt av god og lokal mat, og er flinke til å bruke hverandre. Folk kommer langveis fra for å kjøpe pølsene og kjøttvarene på Nico. Både restaurantene La Strada og restauranten på Utsikten Hotell Kvinesdal bruker råvarer herfra. Vi har i tillegg jevnlige gårdsutsalg i sentrum, og produsenter som Lindland gård har mye gode råvarer."

Ann Britt Treland

La Strada .
Photo:
La Strada .
Photo:

"Jo mer man reiser, jo mer innser man at det som er hjemme er fantastisk vakkert. Jeg har besteget flere topper rundt i verden, som Kilimanjaro, aconcagua og Himalaya, men det er lite som slår den spektakulære naturen vi har her i Kvinesdal. Det håper jeg tilreisende tar seg tid til å oppleve."

Leif Hunsbedt

Leif Hunsbedt .
Photo: Privat
Leif Hunsbedt .
Photo: Privat