Meld deg på vårt nyhetsbrev

Mennesker som hører på foredrag
Photo: Frida Neverdal, Visit Sørlandet

Nettverk og møteplasser

Felleskapet og nettverket som utgjør Visit Sørlandet utvikling (tidligere USUS) er grunnmuren i klyngen. Med over 140 partnerbedrifter på Sørlandet besitter klyngen et bredt spekter av kompetanse på tvers av reiselivsnæringen. Ta gjerne en titt på kommende kurs, seminarer og workshops i vår arrangementskalender.

Hvert år arrangerer Visit Sørlandet utvikling både Vinterkonferansen og Techpoint som er blant årets viktigste møteplasser for klyngen. Hensikten med disse konferansene er å skape en arena for inspirasjon, kompetanseheving og ikke minst interaksjon mellom partnerne i klyngen.

I tillegg til disse konferansene arrangerer Visit Sørlandet en rekke workshops, seminarer og kurs gjennom året. Vårt mål er å arrangere kurs og workshops som matcher behovene til partnerne og adresserer relevante trender og problemstillinger som reiselivsnæringen opplever i dag, og vil oppleve i fremtiden. Vi er derfor alltid åpne for innspill til relevante temaer og fokusområder til fremtidige kurs og workshops.

Techpoint Travel 2023
Photo: Frida Neverdal, Visit Sørlandet

 

Techpoint samler ledere og gründere fra noen av de mest suksessfulle virksomhetene og vekstselskapene i Norden, for å sette fokus på det teknologiske skiftet, digital transformasjon og bærekraftig verdiskapning.

 


 

Vinterkonferansen er klyngens årlige nettverkssamling og sånn sett den viktigste møteplassen for å bli bedre kjent med de andre bedriftene i klynga. Status og info om hva som skjer i Visit Sørlandet utvikling nå og framover, faglig påfyll med foredrag og praktiske dybdespor, presentasjon av bedriftscase samt speed-dating mellom bedriftene.