Meld deg på vårt nyhetsbrev

Endring i Visit-strukturen

Vi i Visit Sørlandet prioriterer å styrke reiselivet på Agder så mye som mulig, og derfor er det nødvendig at alle destinasjons- og landsdelsselskaper samarbeider for å bidra til hverandres suksess.

Styret i Visit Sørlandet har gjennomgått og revidert partnerskapsstrukturen, og de har konkludert med at inntektene fra partnerskap skal deles mellom oss og destinasjonene som for tiden har partneravgift/kontingent/oppføringskostnader.

For eksempel:

Et hotell betaler i dag 28 000,- til Visit Sørlandet og 8 500,- til Visit Lindesnes. Totalbeløpet for hotellets medlemskap begge steder vil da være 28 000,-, hvor fordelingen blir som følger: 19 500,- til Visit Sørlandet og 8 500,- til Visit Lindesnes.

Selv om Visit Sørlandet vil oppleve tap i inntektene ved å implementere denne endringen, er det nå på tide å vise gjensidig tillit. Dette innebærer også en forventning om at destinasjonene fungerer som forlengede armer for Visit Sørlandet, og sender potensielle samarbeidspartnere til undertegnede for å optimalisere denne prosessen.

Det aller viktigste er at vi alle løfter hverandre og forener hele Agder en gang for alle. Dette åpner opp for spennende muligheter for samarbeid innen kampanjer og markedsføring, og vi kan virkelig oppnå mye sammen.

dame i hvit skjorte

Hege Julianne Nevestad Daglig leder

Daglig leder på Visit Sørlandet