Meld deg på vårt nyhetsbrev

Fiskebrygga
Photo: Martin Granum

Sommer kick-off

Dato: 6. juni Tid: 17:30 Sted: Teateret 
Bli med oss for en inspirerende ettermiddag, dedikert til å styrke nettverk og samarbeid blant turistnæringens aktører i Kristiansand! Dette kick-off arrangementet er en unik mulighet for alle partnere i Visit Kristiansand til å møte, mingle, og lære mer om hverandres virksomheter for at sommerens gjester får maks utbytte av ferien sin. Her må vi spille hverandre gode. 

Program: Pitch Session: Hver bedrift får 2 minutter til å presentere seg selv og sine tilbud. Dette er din sjanse til å vise hvordan din virksomhet kan bidra til en bedre gjesteopplevelse i Kristiansand denne sommeren og for å lære alle bransjekollegaer om dine tjenester slik at vi får gjestene til å bli lengst mulig i byen vår og få maksimalt utbytte av ferieopplevelsen sin.

Nettverksbygging: En flott mulighet til å knytte verdifulle kontakter og styrke relasjoner innen lokalturismen.
Underholdning og sosialt: Etter de offisielle delene vil det være underholdning og en sosial samling hvor vi byr på forfriskninger. En perfekt avslutning på en produktiv ettermiddag!
Vi oppfordrer spesielt alle overnattingssteder i og rundt byen til å sende sine resepsjonister og andre sommeransatte, slik at de kan bli gode ambassadører for byen og alt vi har å tilby for en deilig sommerferie på det blide sørland.

plakat for kickoff

dame i hvit t-skjorte

Ida Grødum Partneransvarlig

Ida har ansvar for oppfølging av eksisterende partnere, rekruttering av nye og er hovedkontaktperson for klynga. Ida reiser rundt på partnerbesøk, arrangerer nettverkssamlinger og er med å synliggjøre Visit Sørlandet og aktiviteter vi gjør i våre bransjekanaler. Hennes ansvar er å sørge for at partnere blir sett og at de lykkes med sitt arbeid og bidrar der det trengs.