Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Lista beaches Farsund Norway - Falkhaug
Lista beaches Farsund Norway - Falkosanden.
Photo: Visit Farsund
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Nyt livet på Listas strender

Bad på langgrunne strender på Lista, surf i Nordsjøens dønninger eller utforsk det rike fuglelivet. Mange kilometer med sandstrender venter på deg. Sandstrendene på Lista i Farsund kommune er så lange, flotte og populære at surfere kommer langveisfra for å surfe eller kite der.

Haviksanden

De hvite sanddynene frister folk til stranden Haviksanden om sommeren. Du finner parkeringsplass, toaletter og oppmerkede stier til stranden.

Lyset på Lista

Rett før Haviksanden ligger det et spesielt byggverk som heter «Lyset på Lista». Det går trapp opp til den lille hytta som er et tilbud til deg som vil nyte solnedgangen, strandutsikten eller kikke på fugler. Hytta er alltid åpen. Du kan overnatte i den hvis du tar med sovepose og liggeunderlag.

Lomsesanden

En langgrunn badestrand som barnefamilier liker veldig godt, finner du på Lomsesanden. Det er parkeringsplass rett ved stranden, og det er brygge der som du kan fiske fra når du vil ha en pause fra badingen og solingen.

Like ved stranden ligger Lomsesanden familiecamping, der du gjerne kan bo hele sommerferien. Du kan kjøpe is og brus i kiosken der selv om du ikke bor på campingen.

Lomsesanden ligger ikke langt fra den gamle, vakre uthavnen Loshavn. Det er også kort vei til stranden Husebysanden og det spesielle naturområdet Einarsneset, der du kan gå tur uansett vær, året rundt. Finn din egen lille strand i en av buktene i området.

Fuglekikking

Du finner et yrende fugleliv på Lista. Fuglene stopper der for å spise før de trekker sørover. Lista fuglestasjon har satt opp flere observasjonsstasjoner med informasjonstavler og bilder av fuglene du kan få øye på og ta bilde av. Les mer om fuglekikking på Lista.

Surfing på Lista 

Folk kommer langveisfra for å oppleve å surfe og kite i dønningene fra Nordsjøen på Grettestø. Når det er for sterk vind i andre områder, kommer kiterne til Haviksanden, fordi det faktisk ikke blir så høye bølger der. Les mer om surfing på Lista

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen