Vinteropplevelser i Tvedestrand

Vinter i Tvedestrand .
Photo: Visit Sørlandet
Vinter i Tvedestrand .
Photo: Visit Sørlandet

1. Badstubåt ved Hilda Larsen

Restaurant Hilda Larsen på Hagefjordbrygga har en egen badstuebåt hvor du kan varme deg på kalde vinterdager. For de modige kan man også ta en bad i sjøen. Kombiner gjerne med et måltid i restauranten!

2. Skjærgården er magisk på vinteren

Kote Null ønsker å legge til rette for at alle skal kunne oppleve sjøen og skjærgården - året rundt. De tilbyr ekte opplevelser og spennende aktiviteter sammen med utleie av småbåter, SUP-brett, kajakker og annet utstyr. Alt fra totimers SUP-kurs til totalpakker med aktiviteter på sjøen, overnatting i fjæra og gode matopplevelser. Kote Null skreddersyr opplevelsespakker som er tilpasset deres gjesters ønsker og behov. Så om du skal arrangere teambuilding med jobben, utdrikningslag for bestevennen eller bare en hyggelig helg for familien, Kote Null hjelper skaper den perfekte opplevelsen på sjøen og i skjærgården.

Kote Null

Kote Null ønsker å legge til rette for at alle skal kunne oppleve sjøen og…

3. Sov og spis på Hotel Lyngørporten

Hotellet ligger på Gjeving, fastlandssiden av det verneverdige Lyngør, helt i vannkanten ut mot Lyngørfjorden. I denne sørlandsidyllen tilbys innkvartering i sørlandshus/leiligheter, restaurant, bar samt uterestaurant med praktfull utsikt mot havet.

4. Lyngør

Lyngør ble i 1991 kåret til Europas best bevarte tettsted Denne lille landsbyen i havet består av fire øyer og har sin arkitektur fra seilskutetidens glansdager. Det bor idag rundt 100 fastboende her og det finnes landhandel, restaurant, kro og pensjonat. Lyngør er også totalt bilfri og er bare tilgjengelig med båt.

Lyngør

Lyngør ble i 1991 kåret til Europas best bevarte tettsted. Denne landsbyen i havet…

4. Opplev julebyen Tvedestrand

Tvedestrand er magisk i førjulstiden med sin flotte julebelysning. I gatene ligger spennende nisjebutikker og antikvariat på rekke og rad, ta turen innom og let etter unike julegaver.

6. Hans Olav Lahlums krimfestival

Er du glad i å lese krim? Da bør du bli med på krimfestivalen som går av stabelen i februar på Hotel Lyngørporten.

7. Utforsk byens spisesteder

Et praktfullt øyrike krydrer Tvedestrand i øst. Der kryr det også av idylliske spisesteder, som er tilgjengelige via båt.v

8. Båttur på vinteren? Ja takk!

Skjærgården er magisk på vinteren, og taxibåtene kan bookes hele året. Ta gjerne en tur ut til Sandøya eller Furøya og nyt synet som møter deg.

9. Skiløyper i Åmli

Dersom du ønsker å stå på ski om vinteren, finner du flere flotte skiløyper i Åmli, en kort kjøretur unna Tvedestrand.

10. Overnatt i DNT-hytte på Furøya

Fra Den Norske Turistforening kan du leie hele Forpakterboligen, eller rom /etasjer i  det flotte Gjestehuset. Booking gjør du her: aat.dnt.no/forhndsbestilling-hytter

Les mer om hva du kan gjøre i Tvedestrand

Strykejernet i Tvedestrand .
Photo: Visit Sørlandet
Strykejernet i Tvedestrand .
Photo: Visit Sørlandet