10 tips:

Sommeropplevelser i Kvinesdal

Badeperle, Feda, Kvinesdal .
Photo: Camilla Høy / Visit Sørlandet
Badeperle, Feda, Kvinesdal .
Photo: Camilla Høy / Visit Sørlandet

1. Ta en topptur

I Kvinesdal har vi mange fine toppturer som er merket. På hver topp er det en kasse med gjestebok der du kan skrive inn navnet ditt og det trekkes ut vinnere etter sesongslutt.

2. Gå på hodejakt

I Kvinesdal kan du gå på spennende hodejakt. Hvor mange klarer du å finne?

3. Ta en dukkert i Kvinabadet

Kvinabadet ligger i Kvinesdal sentrum, rett ved siden av elva. Her finner du et konkurransebasseng på 25 meter som holder 28 grader. Konkurransebassenget kan deles av etter behov. Svømmebassenget har HC-heis. Det er tribuner med kapasitet til nærmere 200 personer, som kan benyttes ved konkurranser og ellers når du vil ta en pause i badingen.

Kvinabadet

Kvinabadet ligger i Kvinesdal sentrum, rett ved siden av elva. Her finner du et…

4. Besøk dagsturhytta Fjordsyn

Ta turen til Fjordsyn – dagsturhytta i Kvinesdal kommune!

5. Utsikten Hotell Kvinesdal

Den beste utsikten i mils omkrets finner du på Utsikten Hotell Kvinesdal. Hotellet er et supert utgangspunkt for flere aktiviteter i omårdet, som vandreturer, golf, klatring og fiske. Den kjente "utsiktenburgeren" er også et must å prøve!

6. Kvinaparken

Kvinaparken er en stor lekepark i sentrum av Kvinesdal. Kvinaparken har trimapparater, sandvollballbane, sykkelløype og lekepark for de minste. Koselige benker omgir parken, her er flott og bare slappe av eller ha piknik.

Kvinaparken

Kvinaparken har trimapparater, sandvollballbane, sykkelløype og lekepark for de minste…

7. Våg deg opp i høyden

Via Ferrata Knaben er en middels Via Ferrata klatreløype på Knaben i Kvinesdal. Her kan du klatre til toppen av fjellet Knabekniben 786 meter over havet.

8. Opplev det historiske Feda

På idylliske Feda kan du rusle mellom gamle og verneverdige trehus, besøke et ekte bøkkerverksted og et koselig kunstgalleri, eller ta deg et forfriskende bad i Fedaelva som renner stille av gårde gjennom tettstedet og deler bebyggelsen i to.

9. Spis godt på LaStrada

La Strada Restaurant i Kvinesdal er en italiensk restaurant med en rikholdig meny i en moderat prisklasse. De leverer også til private selskaper. Se nettside for informasjon om åpningstider og meny.

10. Kvinesdal kino og kulturhus

Kvinesdal Kino er lokalisert i Kulturhuset som ligger i sentrum av Kvinesdal og disponerer storsalen, amfi med 256 plasser, og den flunkende nye kinosalen, amfi med 89 plasser og 10 luksusstoler med bord.

Les mer om hva du kan gjøre i Kvinesdal

Kvinaparken .
Photo: Kvinesdal kommune
Kvinaparken .
Photo: Kvinesdal kommune