Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder TVEDESTRAND

Sørlandets Maritime Charter- og taxibåter

  • Risøya, Tvedestrand
  • +47  41454145
  •  /  km From You
Overview

Lei en taxibåt eller charterbåt for en hyggelig tur i skjærgården rundt Tvedestrand og Arendal med venner og bekjente.

Ønsker du en flott opplevelse i skjærgården mellom Arendal, Tvedestrand og Lyngør kan følgende tips være greit å ta med seg.

Sørlandets Maritime holder til i den vakreste delen av skjærgården, like ved Lyngør. Her er det mulighet for å leie taxibåt eller charterbåt for en hyggelig tur med venner og bekjente hele året.

Taxibåt
Nå er skjærgården enda mer tilgjengelig! I hele juli kan du enkelt komme deg fra by til skjær og holme til øy i Tvedestrandsskjærgården, helt uten bekymring!  Den nye Taxibåten er på plass og alt du trenger å gjøre er å ringe 41 45 41 45 og si hvor du er og hvor du skal. 

Les mer på sorlandetsmaritime.no og last ned kartet.

Bak satsingen står Sørlandet Maritime, med god støtte fra en rekke spisesteder, hoteller, opplevelsesbedrifter og andre i Tvedestrand og på Kilsund!

Charterturer
Sørlandets Maritime organiserer også heldagsturer. Det inkluderer; transport til lands og til vanns, guide med god lokalkunnskap, en matbit på en av Tvedestrands fantastiske spisesteder. Besøk på museum, byvandring, øyvandring, en fjordtur m.m.

Charterbåter
LLST Flink tar 50 passasjerer. Nyt utsikten og roen på soldekket ombord. LLST Flink er mye brukt til firmaturer, selskaper eller rett og slett leid av venner som ønsker en annerledes opplevelse i skjærgården.

Andre båter til utleie er Kvik, Rival og Ran og en liten taxibåt Lyngør 4, som tar henholdsvis 30, 20, 12 og 11 passasjerer.

Sørlandets Maritime driver også rutebåtkjøring til øyene Sandøya og Lyngør. Les mer på nettsiden.

Hold deg oppdatert på Sørlandets Maritime på Facebook.


  • Last Updated:
  • Source: Arendal Turistkontor
  • tirsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages