Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder TVEDESTRAND

Kurs i fridykking med Kote Null

  • Hotel Lyngørporten, Sliperiveien 29, Gjeving
  • +47 91171699
  • 24. april 2021 - 6. juni 2021
  • (3 Upcoming Dates)
Overview

Bli med på kurs i fridykking utenfor Tvedestrand.

Hvis du har ønsker om å ta bilder, jakte fisk, plukke skjell og krabber eller bare oppleve vektløshet under vann, er fridykking den desidert beste måten å gjøre dette på.

Aktivitetsbedriften Kote Null arrangerer dagskurs og helgekurs. Se kotenull.no for mer info og påmelding.

Om fridykking:
Fridykking foregår med enkelt og trygt utstyr bestående av drakt, svømmeføtter, maske og snorkel. Draktene er varme og svømmeføttene lange, så man kan oppholde seg lenge i vannet, året rundt, og man kommer seg langt av gårde på kort tid. Plutselig føles noen sekunder som flere minutter, og selv om man i første omgang ikke kan holde pusten spesielt lenge, så lover vi at opplevelsen er like fantastisk. Bare det å svømme på vinteren når vannet er på sitt klareste, det er en opplevelse i seg selv. Samtidig er læringskurven bratt, og du vil fort kjenne at du kan holde pusten lengre etterhvert som du slapper mer av og lærer deg å bevege deg i samspill med det elementet du befinner deg i.

Mer informasjon:
Vår instruktør hjelper deg å få en god start på hobbyen din, der du lærer å dykke med lungene som eneste luftreserve! Under kurset får du grundig innføring i god dykketeknikk og vannfølelse, slik at du allerede da får god fremgang, oppnår rask mestring og blir trygg i sjøen. Du blir kjent med andre deltakere på kurset, og trivselfaktoren skal være høy!

Dette kurset er for de som søker gode naturopplevelser i sjøen og under vann og som ønsker å bruke sjøen på en flott og enkel måte, hele året.

Minimumsalder for dette kurset er13 år og deltakere må være gode til å svømme og trygge i vannet.
Merk at det anbefales å unngå alkohol eller kaffe 24 timer før kursoppstart.

Fridykking som rekreasjon er en fin pustepause fra konkurransesamfunnet, og målet er ikke å finne ut hvem som dykker dypest eller har lengst tid under vann. For fridykkere er fokuset å ha gode naturopplevelser i et avslappet miljø. Det skal være en trygg hobby, der ingen trenger å være bekymret når man er ute i sjøen, og da er det viktig lære seg grunnleggende grensesetting og sikkerhet.

  • Last Updated: 07.04.2021
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

lø. 24. april 2021

lø. 5. juni 2021

sø. 6. juni 2021

See All
Kurs i fridykking med Kote Null
Your Recently Viewed Pages