Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder TVEDESTRAND

Barnas bokbysommer: Rims, rams og eventyr med Beathe Forstad

Overview

"Rims og rams og eventyr" en fortellerforestilling med "Rims og rams og eventyr". Regler, regle-eventyr, små-rim og sanger satt sammen på en måte der det er naturlig for barna å bli med.
I «Rims og rams og eventyr» forteller Beathe de gode gamle remsene og reglene. Det blir fart og moro og mulighet til være med på en remse eller to.. Beathe trekker barna med inn i eventyrverdenen, så levende at barna påstår de har vært der.. Rims og rams og eventyr passer for barn 3-8 år.
Beathe Frostad er forteller og skuespiller. Hun har arbeidet mye med å blande fortellerkunst, masketeater og figurteater. Men og den rene fortellingen der hun «maler levende bilder i publikums hoder» Beathe har arbeidet som forteller i over 25 år og er blant de profesjonelle fortellerne i Norge med lengst erfaring i å fortelle for barn, ungdom og voksne. Hun har gjestet festivaler i inn og utland. Turnert hele Norge med mange ulike forestillinger.
«Jeg ønsker at fortellinger skal gjøre en forskjell». Sier Beathe «De senere årene har jeg jobbet mye med dokumentar-fortellinger om mennesker utsatt for menneskehandel. Når jeg forteller for barn er det de store temaene som blir behandlet i eventyrene jeg formidler. Vennskap, kjærlighet, grådighet, å ta vare på naturen, og selvfølgelig kampen mellom det onde og gode. Mennesker har alltid hatt behov for å tro på at det går bra til slutt. Det behovet har blitt sterkere enn noen gang. Eventyrene bygger denne håps-evnen. Derfor skal vi nå fortelle eventyr for barn, fortelle om yngstebror Askeladden som lurer trollet, som vinner prinsessa og halve kongeriket. Om dragen som blir bekjempet, heksa som blir lurt og om de gode som vinner frem»
Målgruppe: 3-8 år
Inngang: 75 kr (VIPPS i døra)

  • Last Updated: 20.06.2022
  • Source: Arendal Turistkontor
Dates

on. 20. juli 2022 13:30 14:30

See All
Barnas bokbysommer: Rims, rams og eventyr med Beathe Forstad
Your Recently Viewed Pages