Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Student på Sørlandet

Gratulerer! Du har valgt den beste landsdelen å studere i! Sørlandet byr på spennende konserter, forestillinger og festivaler året rundt, aktiviteter som får blodet til å bruse samt flotte naturopplevelser og kunstvandringer som er snille mot lommeboken. Utforsk Sørlandet sammen med oss!

Bystranda .
Photo:
Bystranda .
Photo:

Hva skjer på Sørlandet?

I vår eventkalender vil finne oppdatert informasjon om spennende konserter, festivaler, utstillinger og andre arrangementer året rundt.

Palmesus beach festival 2019 in Kristiansand .
Photo: Palmesus / Steffen Vidar Jensen
Palmesus beach festival 2019 in Kristiansand .
Photo: Palmesus / Steffen Vidar Jensen

Utforsk studiebyen Kristiansand

Kristiansand er en ekte kunst og kulturby, med festivaler som Palmesus, Måkeskrik, Sommerbris og Ravnedalen live. Men det finnes også hundrevis av spennende arrangementer året rundt. 

Byliv-appen, som er Kvadraturens egen kundeklubb, har over 40 unike studenttilbud, faste medlemsfordeler og kuponger, og oversikt over hva som skjer i byen.

Byen har med sitt milde klima et yrende liv på uteserveringene også på våren og høsten, og du finner flotte turområder like ved sentrum. Er du av den mer urbane typen finner du mye spennende gatekunst å utforske.

Gatekunst i Kristiansand av Sedin Zunic .
Photo: Erik Engenes / Visit Sørlandet
Gatekunst i Kristiansand av Sedin Zunic .
Photo: Erik Engenes / Visit Sørlandet

Utforsk studiebyen Grimstad 

Grimstad sjarmerer mange med sine hvite hus, trange gater og smug. I sentrum finner du koselige nisjebutikker og spisesteder med noe for enhver smak. Gjennom hele året er det varierte aktiviteter og et levende kulturliv for store og små. Naturopplevelsene er lett tilgjengelig, og i vår deilige skjærgård er de aller fleste holmer og øyer tilgjengelig for alle.

Grimstad .
Photo:
Grimstad .
Photo:

Utforsk resten av Sørlandet!

Sørlandet har nye spennende opplevelser å by på- året rundt! Ta en helgeutflukt til en av nabobyene, og prøv en helt ny aktivitet. Her er noen tips:

I fritt fall

Juvet Bungy tilbyr strikkhopping fra et av Norges råeste strikkhoppanlegg Utfordre deg selv, spreng grenser for hva du på forhånd trodde var mulig og kjenn på frihetsfølelsen det er å være i et 57 meter fritt fall. Du vil garantert dra hjem med et stort smil om munnen, og med følelsen av at du har blitt en stor opplevelse rikere. 

Juvet Bungy .
Photo: Reinhartsen Media
Juvet Bungy .
Photo: Reinhartsen Media

Utforsk det våte element

Hørt om coasteering? Nei? Meld deg på med en gang!

Coasteering er for deg som ønsker en utfordrende aktivitet som ikke krever noen tidligere erfaring eller noen spesielle ferdigheter. Denne aktiviteten lar deg komme deg ut av komfortsonen, booster selvtilliten din og er en flott måte å bli enda bedre kjent med gruppen du deltar med, enten det er familie, venner, eller medstudenter.

Coasteering .
Photo:
Coasteering .
Photo:

Kom deg opp i høyden!

Sørlandet byr på mange og varierte klatremuligheter, enten du foretrekker å klatre innendørs eller utendørs. Sørlandets klatresenter tilbyr et av landets mest moderne klatreanlegg, klatreparken Høyt og Lavt kan skilte med en av landets lengste zipliner, og i Setesdal og Kvinesdal finner du spektakulære Via Ferrataer.

Climbing the via ferrata Straumsfjellet .
Photo: Elisabeth Spockeli
Climbing the via ferrata Straumsfjellet .
Photo: Elisabeth Spockeli
Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen