x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder SIRDAL

Sommeraktiviteter hos Sirdal Resort

  • Tjørhomfjellet, Sirdal
  • +47 51208180
  •  /  km From You
Overview

Hos Sirdal Resort kan du oppleve mange spennende aktiviteter.

Ta turen til Sirdal Resort også om sommeren for morsomme aktiviteter for hele familien. Her kan du oppleve Mountain Cart og klatreparken Høyt & Lavt Sirdal.

Høyt & Lavt Sirdal

En dag i klatreparken passer for de aller fleste, enten det er mor, bror, en venn eller en god kollega. Et besøk hos oss blir garantert en suksess!

Vi har 6 løyper, 43 elementer og 7 Zip-liner, den lengste på over 200 meter! 

Løypene våre er gradert med farger som i et alpinanlegg fra enklest til vanskeligst: Oransje, grønn, blå og røde. Høydekravet til løypene er: Orange: over 80cm. Grønn: over 110cm. Blå & Røde: over 140cm.

Klatreparken er lokalisert rett ved siden av våre leiligheter og restaurant.

Billetter må kjøpes online i forkant gjennom vår nettside. Det anbefales å kjøpe billetter så tidlig som mulig for å være sikker på at du får en kjekk dag i klatreparken!

Mountain Cart

Mountain Cart er en morsom og spennende aktivitet for hele familien! Mountain Cart er en trehjulssykkel med bremser på begge bakhjul, slik at farten kan enkelt tilpasses etter forholdene. Dette er en aktivitet som ikke krever noen forkunnskaper, og passer for alle aldre. 

Løypene ligger rett ved restauranten i Sirdal Skisenter hvor man kan ta en matpause og fortsette å kjøre etterpå! For å kjøre Mountain Cart alene må man være over 140 cm og eldre 10 år. Hvis de er under kan de kjøre sammen med en voksen. Kortet er ikke personlig og kan brukes av flere personer.

Billetter kan kjøpes via denne linken: hoytlavt.no

Vannpark

Sirdal Resort har en vannpark som inneholder to elementer. Isfjellet, som er 4,5 meter, i tillegg til et lengre element med fire «armer». Vannparken finner du rett ved vår badestrand like ved Høyt og Lavt Sirdal i Hulderheimen. Her kan man kose seg i vannet i timevis, og du er garantert en vannvittig gøy opplevelse. Vannparken er helt gratis å bruke, men all bading foregår på eget ansvar.

Utleie av kano og Stand-up-paddle (SUP) brett. 

I Sirdal Resort kan du leie kanoer gjennom hele sommeren.

Opplev mer av det Sirdal har å tilby i sommer. Kanoene og SUP-brettene kan leies hos klatreparken Høyt og Lavt Sirdal i klatreparkens åpningstider. En kano passer til en liten familie 3-4 personer og er utmerket for en piknik eller bare litt gøy padling på vannet eller lek ved badeplassen.

Teambuiling hos Sirdal Resort

Sirdal Resort tilbyr aktiviteter med instruktør, designet for å styrke og utvikle samarbeidet i bedriften og gruppen din. Vi tilpasser aktiviteter og opplegg for bedriften og gruppen din. Våre instruktører kan lage evalueringer og identifisere egenskaper, formidle kunnskap og oppfordre til refleksjon.

Kontakt oss for tilpasset tilbud til din bedrift eller gruppe.

• Det er gøy!
• Bli bedre kjent med gruppen din
• Alle kan delta, lav terskel for deltakelse
• Inkluderende aktiviteter og øvelser
• Fremmer positive verdier
• Oppfordrer til refleksjon og utvikling


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages