Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider.
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder SIRDAL

Sirdal Skisenter

  • Sinnes, Sirdal
  •  /  km From You
Overview

Sirdal Skisenter er Sør-vestlandets største og har deler som er tilrettelagt for at hele familien skal kose seg og ha det gøy. Her kan du renne i hele 9 heiser, 2 barneområder og ikke mindre enn 23 nedfarter.

I Sirdal Skisenter finner du utallige muligheter. Her finner du Sirdals eneste stolheis, i tillegg til barneområder, flere t-kroker, tallerkenheiser og løyper tilpasset alle ferdighetsnivåer. 

For de aller minste har vi to barneområder som også passer for nybegynnere. Det ene er lokalisert i Ålsheia hvor du finner et barnebånd, mens det andre finner du i hjertet i Tjørhomfjellet, Hulderheimen. I Hulderheimen har vi et tautrekk tilpasset alle nivåer rett ved siden av tallerkentrekket som tar deg videre til Stolheisen om du ønsker å utforske den delen av skitrekket. I Hulderheimen har vi i tillegg en restaurant og bar, med alt du måtte ønske av mat og drikke, hvor man kan ta en pause etter en lang dag i bakken. Her finner du også både leiligheter til utleie og gode muligheter for parkering. 

I bunnen av stolheisen har vi også skiutleie og kafé som serverer ferskt brygget kaffe og enkel mat. Her har vi også tre store parkeringsplasser. 
Fra stolheisen kommer man seg til Ålsheia via Koblingsheisen som kobler sammen anleggene. I Ålsheia finner du både terrengpark, Ålsheia Burger, skiutleie og kveldskjøring. Her har vi flombelysning slik at man kan stå på ski hver onsdag-lørdagskveld i vintersesongen. 

Bespisning
I Sirdal Skisenter har vi tre spisesteder. I Ålsheia Burger får man servert nydelige burgere, i stolheisen finner man spennende bagels, mens i vår restaurant og bar i Hulderheimen får man alt fra lette lunsjer til mettende middager. Her er det noe for alle og enhver. 

Skiskole
Ønsker du å utvikle dine skiferdigheter? Vi har timer tilrettelagt for alle nivåer og ferdigheter. Timen tilpasses dine ønsker og behov. Booking via vår hjemmeside. 

For å se hva vi har å tilby se sirdal-skisenter.no.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages