x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder SIRDAL

Sirdal Lodge

  • Tjørhomfjellet, Sirdal
  • +47 51208180
  •  /  km From You
Overview

Sirdal Lodge er lokalisert i Hulderheimen i Sirdal Resort. Restauranten ligger like ved klatreparken Høyt og Lavt og leilighetene vi har.

 I restauranten tilbyr vi god service og mat. Nyt et utsøkt måltid og drikke sammen med familien og venner i en god atmosfære. Restauranten er for alle, og vi har en egen barnemeny for de yngste. Vi holder også ulike arrangementer og tilstelninger som du og dine kan delta på.

På vinterstid følger restauranten åpningstidene til skianlegget, og holder åpent hver dag i sesongen. Vi tilbyr et bredt utvalg av lunsj- og middagsretter som kan få om man ønsker en pause fra skitrekket. I helger er baren også åpen på kveldstid.

Om sommeren har vi har en enklere meny ved hjemmelagde bagels, kaffe, snacks og is. Nyt et måltid hos oss i Hulderheimen ved avbrekk fra de aktivitetene vi har på stedet. 

Vi lager også fullverdige menyer for grupper. Alt fra flere retters middag til frokost. Bestill gjerne eksempelvis utdrikningslag, firmatur, bursdager hos oss! 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages