Pga. koronaviruset kan bedrifter kan ha endrede åpningstider. Les mer om korona og Norgesferie.
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Vest-Agder SIRDAL

Hundespannkjøring i Sirdal

  • Ousdal, Sirdal
  • +47 38371862
  •  /  km From You
Overview

Ønsker du deg en vinteropplevelse utenom det vanlige? Da bør du prøve hundekjøring i urørt høyfjellsnatur!

Vinteren er en venn i Sirdal!
Sirdal Huskyfarm har lange erfaring med å tilrettelegge hundesledeturer i høyfjellet i Sirdal. Skal du markere en spesiell dag? Vil du gi dine ansatte en naturopplevelse de sent vil glemme? Ønsker du å ta familien med på tur i villmarken og overnatte i en sjarmerende jakthytte? Hundesledeturer kan skreddersys ditt behov.


Turalternativer sesongen 2016/2017

Huskyfarm Adventure, 3h
Tre timers familievennlig program på Sirdal Huskyfarm. Vi starter i hundegården og hilser på alle polarhundene som er trygge og sosiale. Deretter ser vi litt på utstyr og forteller om hundekjøring. Alle får anledning til å kjøre hundespann alene i rundløyper på gården. Det hele avsluttes innendørs med et enkelt måltid og formidling av historie og bilder fra Sirdal. Ingen aldersgrense.

NOK 650,- / < 14 years NOK 300,-/ < 3 years free

Mountain Adventure, 4-5h
Dette er en fjelltur og destinasjon bestemmes ut i fra vær og føreforhold. Hver deltaker kjører sitt eget hundespann om ikke annet blir avtalt. Alle deltakere blir også inkludert i rutiner og prosedyrer med hundene i forkant og etter turen. Vi forteller gjerne historier om steder underveis og vi har en total tidsramme på ca. 5 timer. Et enkelt måltid underveis eller etter turen er inkludert i prisen. Aldersgrense: 14 år eller etter avtale med voksne.

Dagstur NOK 2000,- pr. pers

Overnight Mountain Adventure
Samme som «Mountain Adventure», men med overnatting i hytte på fjellet. Vi benytter et av Norges største verneområder hvor Europas sørligste villreinstamme fortsatt holder til. Vi forteller også historien om tidligere tider med mennesker, fattigdom og slit og kampen for å overleve i naturen. Alt av mat og nødvendig utstyr er inkludert- deltakere tar med egen sovepose. Aldersgrense: 14 år eller etter avtale med voksne.

Fra NOK 3500,- pr. pers. (maks 5 pers.)

Premium Mountain Adventure
Overnattingstur med maks 2 deltakere. Her legges stor vekt på høy standard- innhold og servicenivå. All nødvendig bekledning, mat/ drikke og utstyr er inkludert. Pris og innhold avtales og tilpasses individuelt og i samarbeid med kunde.

 


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages