Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
Children standing in the t-lift in Bortelid alpine centre. Photo
Lift in Bortelid alpine center.
Photo: Odin Rochman
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Langrenn eller alpint?

Ingenting er som å spenne skiene på beina og ta seg en tur på nypreparerte langrennsløyper, eller sette utfor alpinbakken så snøen fyker.

Åseral er fjellområdet nord for Lindesnesregionen og vest for Evje og Bygland i Setesdal. Her er flotte fjell med langrennsløyper og alpinbakker. På Bortelid er det flere forskjellige løyper å velge mellom. Her finnes alt fra barnevennlige løyper med mange solkroker hvor slitne barneføtter kan hvile seg, til løyper i høyfjellet for de mest erfarne. Bortelid skisenter er det største skianlegget i Åseral. Alpinløypene passer for både nybegynnere og erfarne, og det er et ettertraktet valg når folk skal velge skiferien. 

Et lite stykke unna Bortelid ligger Ljosland skisenter. Skisenteret består av to trekk hvor lengste trasé er på rundt 1500 meter, og det er et populært sted for mange brettkjørere. De kan også skilte med en flott varmestue over to etasjer hvor slitne skiløpere kan hvile seg. 

Ønsker du å gå på fjelltur, blir det kjørt opp løyper med forskjellig lengde og vanskelighetsgrad. Mer informasjon om skisenteret og løyper finner du på hjemmesiden til Ljosland

På Eikerapen kan du ta med hele familien i den tre kilometer lange barne- og familieløypa, eller pakke med Kvikklunsj og appelsiner og legge ut på langtur i den lengste løypa som er hele 15 kilometer lang. 

Alpinsenter i Åseral

Bo og spise

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen