Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
An old brown storehouse standing alone on the gras
Back in the days....
Photo: Peder Austrud
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Det sørligste fjellområdet i Norge


Fjellandskapet i Åseral byr på fine badeplasser, gode fiskemuligheter og fine turstier. Stedet har også en rik kultur og kulturtradisjoner å vise fram.

Åseral byr på mange opplevelsesrike turer i det vakre fjellandskapet. Sosteli Jernaldergård ligger bare fem kilometer fra Kyrkjebygd, og er en fin tur for hele familien. Er du på jakt etter en litt lengre tur, kan stien inn til Lordehytta være midt i blinken. Hytten ble bygd av Lord Salvesen i 1910, og ligger vakkert til ved Vivatn. Her kan du bade og slappe av før du starter på hjemturen eller drar videre. 

Men Åseral er ikke bare vandring, fiske, ski og turstier. En av sørlandets stor festivaler finner også sted her hver sommer. Tusenvis av festivalglade mennesker trekkes til de indre bygder for å oppleve en skikkelig bygdefest med høy kvalitet på Eikerapen. Eikerapen Roots Festival frister med store nasjonale navn og god stemning midt på sommeren. Er du nysgjerrig på hvem som spiller på årets festival? Hold deg oppdatert på festivalens hjemmesider. 

Bo og spise i Åseral

Den fine naturen kan by på mange gode opplevelser

Select
    Show Details
    Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS
    Your Recently Viewed Pages