Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder BYKLE

Hovden Alpin Lodge, restaurant og pianobar

  • Hovden Alpinsenter, Bykle
  • +47 37939401
  •  /  km From You
Overview

Midt i bakken på Hovden Alpinsenter ligger dette storslagne spisestedet som tilbyr både lunsj, middag, afterski og coctailbar.

Kjøkkensjefen på Hovden Alpin Lodge har satt sammen en spennende, internasjonal og variert meny. Så langt det er mulig er råvarene lokale, men enkelte ting kan selv ikke Setesdal trylle frem.

På solskinnsdager gir den store terrassen en utsikt over Hovden og Setesdal som ingen andre på Hovden kan konkurrere mot.

Å kjenne varmen fra den sprakende peisen, finne plass blant kjente og ukjente, ta inn stemningen og tenke at det eneste problemet i verden er å velge hva du vil ha å spise eller drikke. Dette er noe av det du kan føle på Lodgen, som restauranten kalles på folkemunne. 

Den beste maten deler du med andre.
Konseptet på Lodgen kalles " Det sosiale måltidet". Menyen består av et stort utvalg retter fordelt på skåler, fjøler og fat, som deles av alle rundt bordet. 

Kjøkkensjef Marcus Westmann har satt sammen en spennende, internasjonal og variert meny. Så langt det er mulig er råvarene lokale, men enkelte ting kan selv ikke Setesdal trylle fram. Da må man ty til andre leverandører, men alltid så kortreist som mulig.

For å være sikker på å få plass i restauranten, bør du reservere bord.

Hovden Alpin Lodge har åpent i vintersesongen, fra desember til april.


  • Last Updated:
  • Source: Setesdal
  • torsdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages