Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder ÅSERAL

Eikerapen Gjestegard

  • Gamle Gardsvegen 30, Åseral
  • +47 38283850
  •  /  km From You
Overview

Eikerapen Gjestegard er et helt nytt hotell i Åseral med rolig atmosfære og en nydelig beliggenhet.

Eikerapen Gjestegard åpnet i 2017 – med alle fasiliteter som restaurant, bar, hotellrom, kurslokaler og grupperom. Totalt har de 29 dobbeltrom - og noen av disse kan anvendes som familierom. Hotellet har innvendig heis og terrasser med utsikt, samt meget gode parkeringsplasser. Samtidig har de 10 hytter i ulik standard i nærheten av hotellet som også er en del av overnattingstilbudet hele året gjennom.

Eikerapen er ett område med høye fjell, der flott og unik natur møter deg rett utenfor. Det er kun én times kjøretid med buss eller bil fra sentrale områder på Sørlandet. Fra Kristiansand og Mandal er det også kun en times biltur i ett særpreget natur- landskap.

Color Line og Fjordline er lokalisert i Kristiansand – og har daglige avganger til og fra Hirtshals - Kristiansand og er mye benyttet av gjester som kommer fra Europa med bil eller buss.

Eikerapen Gjestegard tilbyr overnatting og aktiviteter hele året. Turer i fjell-landskapet til fots eller med hest, badeplasser, alpinbakker, og flotte fiskevann for å nevne noen av de nærliggende aktiviteter.


  • Last Updated:
  • Source: Setesdal
  • fredag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages