Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder BYKLE

Downhill sykkelløyper, Hovden Alpinsenter

  • Hovden Alpinsenter, Bykle
  • +47 37939406
  •  /  km From You
Overview

Ta heisen til topps på Hovden Alpinsenter og prøv to svært ulike downhilløyper med forskjellig vanskelighetsgrad.

Orginalen - er en 3 km lang teknisk sykkelløype, med både flyt og tekniske elementer. Løypen er gradert blå, det vil si at alle elementer kan rulles. Løypen er mere teknisk enn den nye Smakebiten, men den er absolutt overkommelig for de fleste. Er du helt nybegynner så anbefaler vi å begynne på smakebiten.

Smakebiten - er en ny blå flytsti som er under konstruksjon. Løypen er bygd med tanke på at alle skal kunne ha det gøy, både erfarne og nybegynnere, store og små. 1 km.av løypen er klar for åpning nå. Løypen ble påbegynt i fjor, og målet er å kunne ferdigstille 1-2 km. mer før vinteren -22 kommer. Allerede nå kan du teste den første seksjonen av Smakebiten.

Du finner løypene på toppen av Storenos. Der starter Orginalen rett frem fra toppstasjonen. Når du kommer litt lenger ned på Mor Åse sletta deler løypa seg, og du kan enten kjøre videre på Orginalen, helt til bunn, eller ta den nye løypa Smakebiten.

Sykkel kan du leie hos Sport 1 på alpinsenteret. Scott Gambler downhill-sykler tilbys i størrelsene small, medium og large. Syklene passer for deg som er over 135 cm høy.

Aktiviteten booker du og betaler direkte online. Ta kontakt med Sport1 på telefon eller mail dersom du har spørsmål eller trenger hjelp vedrørende bookingen.


 


  • Last Updated:
  • Source: Setesdal
Dagskort
Kr. 335 Pr. voksen (16+)
  • mandag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages