Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
River surf wave , Evje
River surf wave , Evje.
Photo: Surf Anywhere
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Surfebølge i Otra

En mekanisk styrt surfebølge er under bygging i elva Otra. Dette er en ny og spennende aktivitet i Evje, der både nybegynnere og erfarne surfere får mulighet til å drive bølgesurfing hele året. Byggingen av bølga er et samarbeidsprosjekt mellom TrollAktiv og Otra idrettslag og forventes å være ferdig i juni 2020.

Det er aktivitetsselskapet TrollAktiv som administrerer og legger til rette for bølgesurfingen. De har lang erfaring med å bruke Syrtveitfossen til sine aktiviteter som rafting, padling, sup og andre vannaktiviteter.

TrollAktiv med sin resepsjon og andre servicelokaler holder til like ved fossen og her tilbys også overnatting, klatrepark, sykkelpark og andre aktiviteter.

Surfebølga er tilgjengelig hele døgnet. Den er gratis å bruke og du kan bruke et vanlig surfebrett eller et bodyboard. Bølga er også perfekt for trening med elvekajakk. Har du ikke eget utstyr kan du leie og reservere dette online.

TrollAktiv har godt utdannede og sertifiserte instruktører til alle aktivitetene og det anbefales å avtale instruksjon og sikkerhetskurs i bølgesurfing. www.trollaktiv.no

Til vanns, til lands og i lufta med TrollAktiv

Full fart i Syrtveitfossen i over 25 år

Your Recently Viewed Pages