Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Beyond Risør conference Norway
Beyond Risør conference Norway.
Photo: Visit Sørlandet AS
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Kurs, konferanser, ledersamlinger, team building og venneturer. Risør har annerledes og inspirerende møtekonsepter for små og mellomstore grupper.

Kurs og møter i Risør

Bo som en innfødt og la deg inspirere av naturen, havet, kulturen, kunsten, trehus, trebåter og mye mer. Her er det gangavstand til alt du trenger. Vakre historiske Risør regnes idag som en av de best bevarte trehusbyen i Europa og er den perfekte rammen for deres neste samling. Risør er perfekt for små og mellomstore grupper. Noen av aktivitetene du kan gjøre er:

  • Kajakk og kano
  • Yoga og matkurs
  • Fiske og seiling
  • Klatring og andre naturopplevelser
  • Kunstopplevelser

Ønsker du mer informasjon eller hjelp? Kontakt Risør By på post@risorby.no.

Overnatting med konferansefasiliteter i Risør

Aktiviteter for grupper i Risør

Flere aktivitetstips:

Matkurs med Cecilie på Det Lille Hotel

Matkurset er blir ledet av matentusiasten Cecilie Schandy Kvernvik, medlem av Eyvind Hellstrøms Hjemmekokklaug. Kurskvelden munner ut i en førsteklasses middag laget av deltagerne selv. Cecilie tilpasser kurset til alle nivåer og differensierer etter behov så det er skreddersydd for din gruppe.

Kunstopplevelser

Risør har mange gallerier, noen er helårsåpne og andre er åpen kun i sommersesongen. Branntårnet er Risørs mest populære utsiktspunkt. Her er det også utsillinger i sommersesongen. Les mer om kunst og kulturbyen Risør.

Skjærgårdstur med Risør II - en Colin Archer redningsskøyte

Det er mulig å leie seilbåten Risør II med mannskap for dagstokt, fisketurer, weekend og uketur, med passasjersertifikat for inntil 12 personer plus mannskap på 3. På turer hvor leier er aktivt med på seilingen, kan båten ta inntil 20 personer. Risør II har 10 køyeplasser.

Flere naturopplevelser

Stangholmen er en av de store stolthetene i Risørs skjærgård. I tillegg til mange gode badeplasser kan du besøke Stangholmen fyr fra 1855. Fyret har både gourmetrestaurant og kro, og både ute og inne kan du nyte utsikten til både havet og byen. Jettegrytene ved Sild er Nord-Europas største jettegryter i fjell.

Les mer om Risør

Your Recently Viewed Pages