Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder RISØR

Risør Trebåtfestival

Overview

PÅMELDING BÅT
KJØP FESTIVALPASS
Enten du er båteier eller en av de mange som nyter kystlivet og kystkultur, er Risør Trebåtfestival noe du må legger inn i planene for sommeren. Festivalen er blant de aller viktigste og mest populære trebåt og kystkulturarrangementer i Europa.

Hvert år besøkes festivalen av 10-12.000 gjester den første helgen i august. Gjestene kommer for å se noen av verdens vakreste trebåter, oppleve tradisjonshåndverk og kystkultur. Vi arrangere store og små konserter med lokale, nasjonale og internasjonale kunstnere og artister. Vi har en rekke regattaer for seilere, klassiske motorbåter, sjekter, robåter m.m. I tillegg er det egne aktiviteter for barn med sjørøvertokt, show og underholdning, båtbygging, akvariebesøk m.m.

I sentrum står det store utvalget av lekre trebåter. Her er det elegante motorbåter, små sjekter, lekre seilbåter, treskuter, vikingbåter, Colin Archer redningsskøyter, dampskip, fiskefartøy, gamle arbeidshester og mange andre klassiske trebåter. Hvilke båter kommer i år?

Du kan nyte en spasertur langs havnen til synet av båter og yrende folkeliv, eller kjenne på spenningen i de mange seilregattaene i skjærgården mellom øyene utenfor Risør. Eller du kan kikke på motorbåt paraden til lyden av heftig motorbrøl.

  • Last Updated: 22.02.2023
  • Source: Risør Turistinformasjon
Dates

to. 3. august 2023

fr. 4. august 2023

lø. 5. august 2023

See All
Risør Trebåtfestival
Your Recently Viewed Pages