Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder RISØR

Intimkonsert med Hans Cato Kristiansen og Audun Mellesmo

Overview

Hans Cato Kristiansen og Audun Mellesmo

Hans Cato Kristiansen
Hans Cato Kristiansen har lyttere og fans i hele Norge. Vi kjenner ham både som soloartist og som sanger, gitarist og trommeslager i bandet til Jonas Fjeld. Han har også vært vokalist, trommeslager og låtskriver i bandet Remme Brothers Band, som ga ut 2 album i 2005 og 2010. Bland tidligere prosjekter kan det nevnes; vokalist i Mulens Portland Combo og Asker Bluesband. Høsten 2022 har Hans Cato reist land og strand rundt med Jonas Fjeld, med turneen; «Jonas Fjeld i 70-sonen»

Kritikerrost musikk
I januar 2018 ga Hans Cato Kristiansen ut solo-albumet «A Long Ride» og siden den gang har han gitt ut flere singler – både på norsk og engelsk. Han har høstet fantastiske kritikker både i lokal og nasjonal presse. Musikken er tilgjengelig på alle digitale plattformer.

Den store stemmen fra Lier - Norges Don Henley
Sitatene er hentet fra musikkanmelderes omtaler av Hans Cato Kristiansen, blant annet; «Mannen fra Tranby i Lier har utvilsomt en av landets flotteste og mest groovy stemmer». Kritikerne har sammenliknet han med både Joe Cocker, Gregg Allman, Delbert McClinton og Don Henley. Musikken hans henter inspirasjon fra flere tiår og genre: Americana, blues, rock, soul, bluegrass og country.


Audun Mellesmo
Pianisten Audun Mellesmo fra Lier, trakterer tangentene med en følelse og musikalitet som få andre. Audun har spilt i en rekke band, spesielt jazzprosjekter, og er mye brukt som akkompagnør i div sammenhenger, både for sangere og div solister. Som ung mann var Audun orgeldemonstratør hos Yamaha og regnet som et av distriktets største talenter. Han gjorde en rekke Yamaha-konserter i bl.a. Drammens teater og i Tyskland. Han vant også en nasjonal konkurranse blant unge, lovende talenter. I tillegg kan vi røpe at han krydrer det hele med et imponerende basspill - med beina! Audun bidrar også med nydelig pianospill på Hans Cato sitt album fra 2018.


Cato og Audun
De to kompisene fant hverandre musikalsk allerede på midten av 80 tallet. Men det var først i 2005 de for alvor begynte å spille sammen. Siden da har de gjort hundrevis av spillejobber, og ikke mist kjørt hundrevis av mil på norske veier.
Det blir alltid god stemning når disse to entrer scenen med sitt varierte repertoar.

  • Last Updated: 26.01.2023
  • Source: Risør Turistinformasjon
Dates

lø. 18. februar 2023 16:30 18:30

See All
Intimkonsert med Hans Cato Kristiansen og Audun Mellesmo
Your Recently Viewed Pages