Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder RISØR

Direkte fra Agder-bibliotekene (strømmet arrangement): Abida Raja i samtale med Håkon Høydal

Overview

Direkte fra Agder-bibliotekene, direkte strømmearrangement til liten kinosal (Dikken): Abida Raja i samtale med Håkon F. Høydal
Årets modigste bok! Historien til Abida Raja er engasjerende, spennende og imponerende ærlig om en frihetskamp bare de færreste ville ha klart skriver VG i sin anmeldelse 6. september 2022.
På 1980-tallet vokste Abida Raja opp midt i Oslo sentrum. Hun gikk på norsk skole, var norsk statsborger, men levde i en pakistansk familie og kjente ingen. Som storesøster i en av Norges mest kjente norsk-pakistanske familier, har hun vært taus om livet som barn, ungdom og voksen. Nå våger hun endelig å fortelle.
I «Frihetens øyeblikk» fortelles historien om løsrivelsen fra foreldrene og ektemannen hun ble giftet bort til. Det er fortellingen om en mor som flykter med de fire barna sine - uten utdanning, et sted å bo eller egen bankkonto - og forsøker å skape sitt eget liv.
Arrangementet er en del av prosjektet "Direkte fra Agderbibliotekene» og blir strømmet til bibliotekene i Risør, Tvedestrand, Grimstad og Lillesand, direkte fra Arendal bibliotek tirsdag 28.februar - direkte til liten kinosal (Dikken) kl. 19.
Gratis inngang. Maks 55 plasser. Førstemann til mølla.

Boksalg ved Lindstøl bokhandel.

Arrangementet er støttet av Nasjonalbiblioteket og Agder fylkeskommune

  • Last Updated: 26.01.2023
  • Source: Risør Turistinformasjon
Dates

ti. 28. februar 2023 19:00 20:00

See All
Direkte fra Agder-bibliotekene (strømmet arrangement): Abida Raja i samtale med Håkon Høydal
Your Recently Viewed Pages