Dynamic Variation:
Offers
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search & Book Sponsored Links
Search
or search all of Southern Norway
Kristiansand Tretopphytter .
Photo: Kristiansand Tretopphytter
Kristiansand Tretopphytter .
Photo: Kristiansand Tretopphytter

Blå reiserute: Spektakulære naturopplevelser

KRISTIANSAND–IVELAND–BROKKE SULESKAR– PREIKESTOLEN–BRUFJELLHÅLENE–MANDAL-KRISTIANSAND

Start med overnatting i Kristiansand Tretopphytter. På Nodeland, en snau time fra Kristiansand vil du finne ​Tretopphytta på Nodeland utenfor Kristiansand har fått det passende navnet "Kvisten" og er bygget på skogens premisser. Den er likevel topp moderne med strøm og vann, og et fullt utstyrt lite kjøkken.

Etter en god natts søvn går turen går videre til Viltgården i Iveland. Her kommer man tett på naturen og skogens konge, elgen. Kjør videre oppover Setesdalen som huser Sørlandets svar på Trolltunga, Ørnenapen. Kjør videre til Brokke, og nyt fantastisk utsikt fra Valle ViaFerrata. Ta turen videre opp til fjellbygda Hovden hvor alt ligger til rette for ulike vandreturer i spektakulær natur. Herfra kan man ta den spektakulære Brokke-Sulekar-vegen over høyfjellet til Rogaland. Utsiktspunktet Preikestolen byr på fantastisk utsikt over Lysefjorden, og hvis man tør kan man også våge seg ut på Kjeragbolten. Dra videre til Flekkefjord og besøk de berømte Brufjellhålene. Dette er en krevende tur, som har sesong fra april-september. For de som ønsker en ekstra utfordring er Smellerglova et vakkert skue, men vær obs på en krevende tur for å komme dit. Avslutt reisen i Mandal og overnatt på Tregde ferie før turen går tilbake til Kristiansand.

Les mer og planlegg reisen her

Les mer om opplevelsene og planlegg reisen her:

Statens Kartverk, Geovekst og kommuner - Geodata AS