Mesternes mester til Lindesnes og Farsund

NRK serien «Mesternes mester» 2022 fra Lillesand og Kristiansand
«Mesternes mester» 2022 fra Lillesand og Kristiansand.
Photo: Stian Foss, Nordisk Film TV/NRK

Mestenes mester kommer nok en gang til Sørlandet!

Den 15. sesongen av NRK-suksessen «Mesternes mester» vil atter en gang bli spilt inn på Sørlandet, denne gangen på vakre Lindesnes og Farsund. Serien har to ganger tidligere blitt spilt inn på Sørlandet, i 2021 i Arendal og Grimstad og i 2022 i Lillesand og Kristiansand. Sørlandskysten ga mersmak, og NRK ga tidlig uttrykk for at det kunne bli aktuelt med en ny runde «Mesternes mester» fra Sørlandet. Det ble dermed nok en omgang konkurransereality fra skjærgården på Sørlandet.

– Området byr på vill og vakker natur med store kontraster, fra kritthvite strender til grønne åser. Dette er spektakulære omgivelser som er midt i blinken for Mesternes mester, sier produsent Erik Hamre i en pressemelding.

 

Aksel Lund Svindal fortsetter som programleder

Aksel Lund Svindal fortsetter som programleder i neste sesong:

– Jeg er skikkelig spent på å bli bedre kjent med Lindesnes og Farsund. Dette er et område jeg ikke har vært mye i tidligere, så jeg er veldig nysgjerrig på naturen som møter oss. Bildene fra produksjonsselskapets research ser helt fantastiske ut, så jeg har store forventninger, sier Aksel Lund Svindal  i en pressemelding.

kamerainnspilling

Aksel Lund Svindal under innspilling. Foto: Heidi Marie Gøperød, Nordisk Banijay/NRK

Her kan du lese mer om tidligere sesonger av Mesternes mester fra Sørlandet:

 

Spektakulære omgivelse på Norges sydspiss

Destinasjonene Farsund og Lindesnes byr på vakker og spektakulær natur. Du kan for eksempel sykle mellom de to destinasjonene. Er du glad i sykling kan vi anbefale den vakre sykkelruten Vita Velo i Farsund og Lista. Lindesnes har også mange vakre sykkelturer, som for eksempel ut til Skjernøy, langs den gamle veien på vestsiden av Mandalselva til Øyslebø, eller en tur til kystfortet på Landehobde

Vandring er også vakkert i dette landskapet. Den spektakulære Kyststien Lista snor seg gjennom et av Sørlandets vakreste og mest kontrastfylte kystlandskap og bergtar turgåere fra begynnelse til slutt.

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen