Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Ferie på Rosfjord Strandhotell

En ferie på Rosfjord Strandhotell i Lyngdal kan aldri bli feil. Her bor du rett ved en lang sandstrand innerst i Rosfjorden og har kort vei til turområder, shopping i Lyngdal sentrum eller bading i Sørlandsbadet. Billetter til badelandet er alltid inkludert når du bor på hotellet.
Boy, girl and dog at the beach
Rosfjord Strandhotell restaurant with a view.
Photo: Rosfjord Strandhotell

5 gode grunner til å bo på Rosfjord Strandhotell

Med tean på stranda

Når du bor på Rosfjord Strandhotell har du praktisk talt stranda for dine føtter med det samme du går ut døra. Den lange sandstranda med badebrygge er perfekt for lange, late stranddager. Her kan ungene leke i sanda, bade og fange krabber. Promenaden langs stranda er herlig å gå tur på om kvelden eller du kan ta deg en treningsøkt på sandvolleyballbanen eller på treningsapparatene som er satt opp mellom hotellet og campingplassen. 

Fjordutsikten

Beliggenheten innerst i Rosfjorden, med en nydelig utsikt ut mot havet gir rett og slett ro i sjela. Hotellrommene som vender ut mot stranda og havet har utsikt, det samme har alle leilighetene. 

Billetter til Sørlandsbadet inkludert i prisen

Alle som bor på Rosfjord Strandhotell får billetter til Sørlandsbadet inkludert i prisen. Dermed er det duket for en badeferie av dimensjoner - også når det ikke er perfekt strandvær. På Sørlandsbadet finner du også treningssenter og velværeavdeling.

Maten

Kjøkkenet på Rosfjord Strandhotell er kjent for den gode maten sin. I restaurant Verket serveres mat med topp kvalitet og god smak. Her er det fokus på lokale råvarer og lokalt forankret mat som kokkene disker opp med til sultne gjester. Menyen forandrer seg etter sesongene og hvilke råvarer som er tilgjengelige i nærområdet. 

Barna i fokus

På Rosfjord Strandhotell er familie viktig, og det merkes godt med alt som er tilrettelagt for barn og barnefamilier. Her er det flere lekeparker rundt hotellet og i kjelleren finner du et stort lekerom. Like ved hotellet ligger Hammeren, et lite fjell med flott tilrettelagt turområde og stor tumleplass i terrenget rundt.

Det arrangeres egne barneaktiviteter i alle skoleferier. I påska er det for eksempel tradisjon med påskeeggjakt i Hammeren og grilling på stranda. I tillegg arrangeres det årlige langfredagsbadet som for mange starter årets badesesong i sjøen. Ellers kan du bli med på barnekino, aktivitetsverksted, turer, barnedisco, konkurranser og mange andre morsomme aktiviteter. 

Se film fra Rosfjord Strandhotell

Ferie på Rosfjord Strandhotell

Aktiviteter i nærheten

Hva skjer i Lyngdal

Your Recently Viewed Pages

Tilbake til toppen