Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Hausvikstranda
Hausvikstranda.
Photo: Aina Regina
Campaign
Course
Event
Partner
Media
Meetings
Travel Trade

Her sover du godt i Lyngdal

I Lyngdal sover du godt på hotell, hytte eller camping. Finn favorittstedet ditt her.

Med tean på stranda og nydelig fjordutsikt på Rosfjord Strandhotell

Når du bor på Rosfjord Strandhotell har du praktisk talt stranda for dine føtter med det samme du går ut døra. Den lange sandstranda med badebrygge er perfekt for lange, late stranddager. Her kan ungene leke, bade og fange krabber. 

Beliggenheten innerst i Rosfjorden, men en nydelig utsikt ut mot havet, gir ro i sjela. Kjøkkenet på Rosfjord Strandhotell er kjent for sin herlige mat. Her er det fokus på lokale råvarer og lokalt forankret mat.

Rosfjord Strandhotell har tatt imot feriegjester i Lyngdal og på Sørlandet i en årrekke. Det familieeide hotellet har holdt hotelldørene åpne siden 1934, og det er nå 4. generasjon som driver hotellet.

Alle som bor på Rosfjord Strandhotell får billetter til Sørlandsbadet inkludert i prisen.

Drømmer du om å bo i toppen av et tre?​

TreeTop Fiddan bringer deg tilbake til naturen med unik tretopp-overnatting i dype sørlandske skoger omringet av ville dyr og stille skogsvann. Trehyttene er prosjektert for å gå i ett med naturen, og er bygget av lokale materialer fra skogen.

Norwegian Wild Cabins sin hytte "The Treetop Island" ligger i samme område som Fiddan. Hytta på 18 kvadratmeter ligger på en plattform oppe mellom 3 grove furuer ute på ei bitte lita idyllisk øy i et skogsvann.

Mer overnatting i Lyngdal