Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search

Southern Norway Agder LYNGDAL

TreeTop Fiddan Trehytter

  • Havreselandsveien 87, Lyngdal
  • +47 94327874
  •  /  km From You
Overview

TreeTop Fiddan bringer deg tilbake til naturen med unik tretopp-overnatting i dype sørlandske skoger omringet av ville dyr og stille skogsvann.

Nyt utsikten hos TreeTop Fiddan fra en grov furukvist på balkongen før du sovner mellom trekroner høyt oppe over skogbunnen. Sånn sovner tiuren i gammelfurua bortenfor hytta hver kveld, og nå er det din tur til å nyte freden og roen som råder i skogen langt borte fra en stressende hverdag.

Trehyttene er prosjektert for å gå i ett med naturen, og er bygget av lokale materialer fra skogene her på Fiddan. Konstruksjonen er bærekraftig og alt er bygget etter skånsomme prinsipper uten moderne hjelpemidler, og uten veiforbindelse helt fram. Alt er bevart så naturlig som mulig, noe mange av dagens moderne mennesker vet å verdsette.

TreeTop Fiddan har 2 hytter:

Villmarks Tårnet
Villmarks Tårnet har 4 etasjer og er bygget i tretoppene langs en elgsti ved bredden av Svartevann, langt fra både folk og veier. I enden av myra ligger Fiskekroken, et bitte lite skogstjern med abbor. Hytta på 20 m2 har plass til maks 8 overnattende gjester

Øy-Hytta
Øy-Hytta ligger på en plattform oppe mellom 3 grove furuer ute på ei bitte lita idyllisk øy i Bervannet. Ei flytebro forbinder øya med fastlandet og gir deg tilgang til både badstue og badestamp. Hytta på 18 m2 har pass til maks 6 gjester som overnatter.

Gjester på hytta er også velkommen innom for et gårdsbesøk til Fiddan Øko-Gård.


  • Last Updated:
  • Source: Lister Reiseliv

Opening hours

All Year
Daily
See All
  • lørdag
TripAdvisor Reviews
Traveler Reviews in partnership with
Your Recently Viewed Pages