Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Uforglemmelige jakteventyr ved Espen Haugeland //Lyngdal

Overview

Foredrag av Espen Haugeland om jaktopplevelsene og bilder fra turene sine.

Jakt, fiske og friluftsliv har vært en viktig del av Espen Haugelands liv helt fra barndommen. Interessen har ført til jaktopplevelser fra nesten hele verden. I foredraget forteller han om noen av sine eksotiske reisemål, blant annet New Zealand og Sibir.

New Zealand har jaktsesong hele året, og er kjent for sin store viltbestand og sin fantastiske natur. I ville fjellområder, jaktes det gjerne etter fjellgeiter som Thar og Gems.

Å reise til Sibir i Russland, er som å reise 60 år tilbake i tid. Landet er en opplevelse når det kommer til natur og viltarter. I et avsidesliggende fjellområde på grensen til Mongolia, Vladimir Putins jaktområde, jaktet Espen Haugeland etter ibex, bjørn, ulv, marahjort og sibirsk rådyrbukk. 

I sitt foredrag vil Espen Haugeland fortelle om jaktopplevelsene og vise bilder fra turene sine. 
Espen Haugeland er fra Lyngdal. Jakt, fiske og friluftsliv har alltid vært viktig for ham, og han har dratt jaktinteressen litt lenger enn mange andre. Hans store nysgjerrighet for andre dyrearter, jaktkulturer og natur, har gitt ham uforglemmelige eventyr og minner for livet fra hele verden. 

Arrangementet er gratis.


Velkommen.

  • Last Updated: 06.09.2022
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

to. 17. november 2022 18:00

See All
Uforglemmelige jakteventyr ved Espen Haugeland //Lyngdal
Your Recently Viewed Pages