Stengte bedrifter og avlyste arrangementer. Se bedriftenes nettsider for mer info. Se oppdatert informasjon om koronaviruset.
Dynamic Variation:
x

There was not an exact match for the language you toggled to. You have been redirected to the nearest matching page within this section.

Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Vest-Agder LYNGDAL

Maifest - med smaken av Sørlandet i Lyngdal

Overview

Stort blomstertorg, mat torg med bl.a. Bondens Marked og brukt marked! Barnas kokkeskole med Jentan på Båly, og Barnas eget Bruktmarked lager garantert livlig stemning i sentrum av Lyngdal.

Maifesten, men smaken av Sørlandet i Lyngdal.

I sentrum av Lyngdal arrangeres den store maifesten med utstillere fra hele landsdelen. Et stort mattorg med et mangfold av lokalproduserte produkter. Gode smaker og lukter blir det garantert. På Blomstertorget vil du finne alt innen sommerblomster, urter og stauder. God og kyndig hjelp av fagfolk som kan det meste om å lykkes med hagen.

På bruktmarkedet er det "noe for alle". Her finner du skatter som har vært skjult på loft og i kjeller - men som kan få sin renesanse igjen et annet sted. Barna får også sitt eget bruktmarked hvor f.eks leker kan bytte eiger. Velkommen til maifest, med smaken av Sørlandet.

Ønsker du å være utstiller - Kontakt Lyngdal markedsforening for mer informasjon om stand og utstillerplass tlf 97 66 01 12.

  • Last Updated: 30.01.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 23. mai 2020 10:00 15:00

See All
Maifest - med smaken av Sørlandet i Lyngdal
Your Recently Viewed Pages