Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Krs Soul Stew - AMY

Overview

Velkommen til konsert på Lyngdal kulturhus.

 

"An evening of Amy"  - KRS Soul Stew hyller Amy Winehouse 

I fjor høst gjorde KRS Soul Stew stor suksess med konserten "An evening of Amy" i Kilden teater- og konserthus. 12. november er de klare for Lyngdal kulturhus, med Synnøve Stulien Lauen fra Byremo, som en av solistene. 

“Me & Mr. Jones”, “Back to Black”, “Valerie”, “Tears dry on their Own”, “Rehab” og “Our day will come»
I fjor var det ti år siden kvinnen bak disse låtene, Amy Winehouse, døde – kun 27 år gammel.

Amy var den sjenerte, britiske tenåringsjenta med gitaren, som imponerte plateselskapene med en særegen jazzstemme og ærlige tekster. Hun vokste til å bli en megastjerne, med et umiskjennelige image: stort, sort oppsatt hår og øyesminke formet som vinger. 

En dronning av pop, soul og jazz.

Samarbeidet med verdenskjente produsenter førte henne om på hitlistene over hele verden. I 2008 sanket hun pris etter pris under Grammy-utdelingen. Amys liv i endte i tragedie, og den fantastiske musikken ble litt glemt i tabloide presseoppslag fra jagende paparazzier.

Med “An evening of Amy» vil KRS Soul Stews hente fram de virkelige musikalske godbitene fra karrieren hennes, og på sin måte hylle denne unike artisten på en stor scene. Det energiske nimannsbandet fra Kristiansand har de siste årene fartet landsdelen rundt med autentisk 60-talls soul. KRS Soul Stew oppstod i et ønske om å gi sørlendingene konserter med stemningen du finner i fest- og musikkbyen New Orleans.

Musikerne har bakgrunn fra en rekke sjangere og band, som Ytre Suløens Jass-ensemble, Thom Hell, Blow – for Tom Waits, Christianssand Storband og Darkside Of The Force.

Solister denne kvelden er Klara Høeg, Heidi Solheim og Synnøve Stulien Lauen.

Klara har vært KRS Soul Stews egen vokalist siden starten i 2018, men har også en egen solokarriere med base i Oslo. Hun er utdannet fra utøvende rytmisk musikk fra Universitet i Agder, og jobber mot sitt første album. Klara har et sterkt forhold til Amy Winehouse fra barndommen.
 
Heidi Solheim er bosatt i Lillesand og utdannet ved Musikkkonservatoriet i Tromsø. Hun har gitt ut ti album, blant annet under sitt alias Pristine, med hovedmarked i Tyskland, Solheim er hyppig å finne langs Autobahn på turne. Heidi er en allsidig artist og til høsten slipper hun blant annet sitt tredje barnemusikkalbum.

Talentfulle Synnøve Stulien Lauen fra Byremo i Lyngdal har studert musikk ved Universitetet i Agder. Hun kommer fra en musikalsk familie som er godt kjent i Agder, og har stått på en scene siden hun var liten jente. Det er særlig tekstene og Amys stemme som treffer Synnøve.

  • Last Updated: 02.08.2022
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 12. november 2022 19:00

See All
Krs Soul Stew - AMY
Your Recently Viewed Pages