Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Julekonsert med Charlotte Quale og Marte Wulff på Lyngdal Kulturhus

Overview

Marte Wulff & Charlotte Qvale feirer jul på Lyngdal kulturhus! 

Marte Wulff & Charlotte Qvale feirer jul på Lyngdal kulturhus! 

Sørlendingene Qvale & Wulff er begge artister og låtskrivere med aktive og allsidige kunstneriske karrierer hver for seg. Sammen har de rendyrket et uttrykk der to vakre, særpregede stemmer smelter sammen i et originalt og stemningsfullt lydbilde skapt av et glitrende og samspilt band: Trompetist og multimusiker Sjur Miljeteig, bassist Morten Martens, gitarist Michael Aadal og trommeslager Gunnar Sæter.

Samarbeidet startet med den egenkomponerte norske julesangen Vi feirer jul i 2014, som fikk massiv medieoppmerksomhet da en prest gikk ut og kalte sangen egoistisk og introvert. Den har nå over en million strømminger på Spotify og er blitt en kjær juleslager for mange. Låta ble fulgt opp året etter av duoens egen oversettelse av sangen Walking In The Air fra filmen The Snowman. Begge sangene er med på juleplaten “Senk dine hvite vinger” (Universal 2015) som fikk terningkast 5 av Fædrelandsvennens Rune Slyngstad, under overskriften “Moderne og besnærende”.

Wulff og Qvale med band fremfører både egne låter, vinterlåter og tradisjonell julemusikk i utradisjonell drakt, og har klart kunststykket å skape noe ganske unikt innenfor julemusikkens velopptråkkede landskap. Koronajulen 2020 slapp de to også den helt nye låten Mens alle sover, en vakker trøstelåt  i en tid som var tung for mange.

Velkommen til en stemningsfull, uformell og litt annerledes julekonsert!

 

  • Last Updated: 08.11.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 17. desember 2021 19:00

See All
Julekonsert med Charlotte Quale og Marte Wulff på Lyngdal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages