Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Høna egget og reven på Lyngdal Kulturhus

Overview

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget plutselig blir borte! Herlig barneforestilling fra 4 år og oppover!

Det er ikke så gøy å være Høna når Egget hennes plutselig blir borte. Særlig ikke når hun finner en rev i reiret der Egget lå.

Riksteatret byr på en nyklekket teaterforestilling for de minste. Her møter du Høna, en søt, selvopptatt og smånervøs eggemor. Og Reven, en smart og sosial type. Sammen legger de av sted på jakt etter det bortkomne Egget. Det blir en spennende og verdensomspennende reise.

Underveis møter de mange forunderlige eggsperter: en struttende og streng strutsemor, en pertentlig og plettfri pingvinfar, en hær hodeløse lus og en kappende, kuttende krokodille-kokke. Høna prøveruger mange egg, men ingen av dem føles helt riktig.

Høna, egget og reven er en morsom forestilling om vennskap, tilhørighet og motgang, og om barn som blir annerledes enn foreldrene hadde forventet. En hyllest til det uperfekte livet!

For barn fra 4 år og alle voksne.

På scenen:

Henrik Bjelland, Eirin Schou Fævelen, Ragnhild Gravem og Hans Norman Røine

Team
Regissør: Gunnar Eiriksson, Kostymedesigner, Scenograf: Kathrine Tolo, Scenograf, Videodesigner: Torbjørn Ljunggren, Lysdesigner, Scenograf: Elisabeth Kjeldahl Nilsson, Komponist, Lyddesigner, Musikalsk ansvarlig: Anders Brunvær Hauge, Dramatiker: Nelly Winterhalder og Produsent: Wenche Viktorsdatter Paulsen

Av Nelly Winterhalder

Forestillingslengde: 1 time (ingen pause)

 

  • Last Updated: 16.12.2020
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

on. 14. april 2021 18:00

See All
Høna egget og reven på Lyngdal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages