Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Fra Shakespeare til Knausegård - ved Janne S. Drangsholt på Lyngdal Kulturhus

Overview

Lyv på deg dannelse?!

Har du noen gang følt at det er bøker du virkelig burde ha lest? At du havner i pinlige situasjoner i selskapslivet fordi du har hull i bokhylla di? Med boken Fra Shakespeare til Knausgård – 66 klassikere du naturligvis har lest gir Janne Stigen Drangsholt deg en kjapp innføring i kjente litterære verk og gir deg dermed muligheten til å lyve på deg dannelse. Gjennom dette arrangementet får du en muntlig innføring i litteraturhistorien du rett og slett ikke bør gå glipp av!

Janne Stigen Drangsholt er forfatter og litteraturprofessor. Hun debuterte med romanen Humlefangeren i 2011, men er mest kjent for trilogien om akademikeren Ingrid Winter.

Drangsholt er litteraturforsker og professor i engelsk litteratur ved Institutt for kultur- og språkvitenskap, Universitetet i Stavanger. Hun deltar i en rekke podkaster om ulike emner. Hun har besøkt Lyngdal kulturhus ved flere anledninger tidligere. 

På grunn av  smittevernhensyn må publikum hente ut gratisbilletter i skranken på biblioteket, Lyngdal kino eller på våre nettsider, www.lyngdalkulturhus.no

Billettene er gratis, men som ansvarlig arrangør må kulturhuset ha oversikt over hvem som er tilstede på alle arrangementer ved Lyngdal kulturhus.

  • Last Updated: 09.08.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

ma. 4. oktober 2021 18:00

See All
Fra Shakespeare til Knausegård - ved Janne S. Drangsholt på Lyngdal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages