Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Faulty Towers - the dining experience, på Lyngdal Kulturhus

Overview

Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede,  klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk 'Faulty' måte! Mye av showet er improvisert, det blir et show du aldri glemmer!

Over en million solgt billetter over hele verden! ‘Fawlty Towers’ er sannsynligvis den meste populære og kjente britiske komiserien som er vist på norsk TV.

Rollefigurene som vi elsker gjenoppstår i ‘Faulty Towers The Dining Experience’, som er et unikt,  interaktivt 5-stjerners show fullstappet med latter og med humoren vi husker fra serien.  Alt kan skje når den maniske Basil, den dominerende Sybil og ikke minst den språk-forvirrede,  klønete Manuel serverer gjestene middag på typisk ‘Faulty’ måte! Mye av showet er improvisert. 


‘Faulty Towers The Dining Experience’ har vært en kjempehit over hele verden og har turnert i Norge  hvert år fra 2013 - 2019 og kommer nå tilbake i 2021! 

Dette showet ble satt opp på en restaurant i London’s West End tidlig i November 2012. I følge Time Out, London, ble det et av topp 3 best besøkte show i  London samme måned.  Nå er det booket helt fram til slutten av 2021. 


‘Faulty Towers the Dining Experience’ debuterte på Sydney Opera House i september 2013 med 8 utsolgte show og har vært tilbake manger ganger mellom 2014 - 2019.  I mai 2014 debuterte showet på selveste Royal Albert Hall med 5 utsolgte show og har vært tilbake igjen flere ganger mellom 2015 – 2019.  

 

  • Last Updated: 08.11.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

lø. 11. desember 2021 19:30

See All
Faulty Towers - the dining experience, på Lyngdal Kulturhus
Your Recently Viewed Pages