Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Den store byfesten

Overview

Velkommen til den store byfesten!

Nå er alle detaljer på plass og interesseorganisasjonen LyngdalBy gleder seg til å ta imot tusenvis av gjester under den store byfest/matfestivalhelga i sommer.

Fredag morgen ruller 15 food-trucks inn i byen. De blir å finne i og rundt Rådhusparken. Der finner du mat fra mange ulike land, masse sydlandsk stemning og det vil bli et eget skjenkeområde som er innegjerdet. Foodtrucks`ene blir i byen fra fredag kl 12 til søndag kl 18.

Familiebyen Lyngdal skal selvsagt prioritere gode opplevelser for barn. Hele helgen vil det være markedsboder med donuts, baconcrisp, flott pyntede «sydendrinker» for barn, popcorn og sukkerspinn. Det vil være alt fra lykkehjul, sommerbasar, «Stjerner i sikte», ulike gammeldagse barneaktiviteter i gatene, ansiktsmaling og ballongdyr.

I sentrum rigger vi en stor scene. Fredagen er det 2 gratiskonserter med Sabroso – cubansk band som byr på skikkelig salsastemning. De fengende rytmene vil merkes til langt utenfor sentrum.

Lørdagen er det «Stjerner i sikte»-show kl 12 med 8 artister som skal konkurrere mot hverandre og du kan være med å stemme frem din favoritt. Veronica Elise som er coverartist fra Stavanger, har gratiskonsert kl 13. Etterfulgt av magisk trylleshow kl 14:30 og showet passer både for både barn og voksne.

Når klokka slår 19 kjøres en tredobbel konsertkveld i gang. Først ut er Veronica Elise, deretter fullt sceneshow med Super Truper Abba Tribute og som en spetakulær avslutning spiller landets beste coverband Radiojam oss inn i natta under stjernene i sentrum. Det er 18 års aldersgrense på lørdagens konsert.

Du kan sikre deg billetter på Tikkio.com – sjelden kost å få 3 konserter med en varighet på ca 6 timer for 390 kroner.

Søndag er dagen for familieaktiviteter og moro. Vi kjører stort gummibåtrace i elva med start kl 12. Du tar med egen gummibåt og møter opp i Storhølen. Derfra skal du padle til Hengebroa. Alle som deltar må ha redningsvest og du deltar på eget ansvar. Foreldre må selv vurdere om deres barn kan padle alene eller om en voksen må være med. Langs løypa vil det være en rebus. Og vinnerene kåres fra scenen kl 15.

Gjennom sommeren kjører LyngdalBy en kåring av Lyngdal fineste hage. En fagjury besøker de hagene som er meldt på konkurransen og vinneren offentliggjøres fra scenen.

Deretter blir det to svært gode konserter. Førstemann ut er Erlend Gunstveit med den nydelige dype stemmen og vinner av The Voice 2021. Han har med seg dyktige musikere. Deretter følger en helt spesiell konsert med Myrull. De stiller med fullt band og trollbinder publikum med sine norske tekster og sin lune opptreden.

Begge konsertene kjøpes samlet til kun 150,- på Tikkio.com

Velkommen til en fullspekket helg for store og små!

  • Last Updated: 23.06.2022
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

fr. 15. juli 2022

fr. 15. juli 2022 12:00

lø. 16. juli 2022

lø. 16. juli 2022 12:00

sø. 17. juli 2022

sø. 17. juli 2022 12:00

See All
Den store byfesten
Your Recently Viewed Pages