Choose Language
Toggling to another language will take you to the matching page or nearest matching page within that selection.
Search
Southern Norway Agder LYNGDAL

Bokbad med Gaute Heivoll, på Konsmo Bibliotek

Overview

Bokbad med Gaute Heivoll - "Forklaringen"

Heivoll gjester Lyngdal kommune igjen. Denne gangen besøker han det nye biblioteket på Konsmo og snakker om sin siste utgivelse ”Forklaringen”.

I «Forklaringen» formidler Gaute Heivoll historien om en 15 år gammel jente som blir funnet knivstukket i et skogsområde like utenfor Kristiansand sentrum og hvordan samfunnet har behov for å få svar når hendelser av denne art inntreffer. Utviklingen i saken er uvanlig og full av overraskelser. For jo nærmere politiet kommer oppklaringen, desto mer uforklarlig blir det som har hendt. «Forklaringen» er en roman om menneskene på utsiden. Det er også en roman om vår tørst etter mening i møte med det meningsløse, hvor det til slutt kanskje ikke er selve forbrytelsen som er den største gåten, men mennesket i seg selv.

 

Petter Røren samtaler med Gaute Heivoll. Romanen har fått gode kritikker.

 

Arrangementet er gratis, men på grunn av smittevernhensyn må vi ha forhåndspåmelding. Send påmelding til Tone Valand på e-postadresse tone.valand@lyngdal.kommune.no eller ring/sms på telefonnummer 945 10 395. Oppgi navn og telefonnummer ved registrering. 
Enkel bevertning. 
Velkomme

  • Last Updated: 22.09.2021
  • Source: Lister Reiseliv
Dates

ti. 2. november 2021 18:00

See All
Bokbad med Gaute Heivoll, på Konsmo Bibliotek
Your Recently Viewed Pages